Бела Хадид се възстановява!

След като по-рано този месец разказа за дългогодишната си борба с лаймската болест, 26-годишният модел, който е и състезател по конен спорт, отдели време да се наслади на хобито си, което е най-близко до сърцето ѝ. В събота Изабела сподели пред близо 60-те си милиона последователи снимки, в които показва любовта си към конната езда. 

"Благодаря на всички страхотни треньори, които ми позволиха да яздя техните невероятни коне", написа тя в социалните мрежи и допълни: "Обичам тези животни".

Към модела се присъедини и Йоланда Хадид - майка й.

Въпреки че Бела отдаде почит на любимото си хоби в Инстаграм, тя за пръв път бе заснета отново на седлото по-рано тази пролет. През март моделът бе щракнат да се състезава на конно състезание във Флорида за първи път, откакто преди седем години бе принудена да се откаже по здравословни причини. Като по-млада се е занимавала интензивно - дори се е стремяла да се състезава на Олимпийските игри - преди да бъде принудена да се откаже през 2016 г. заради диагнозата и лечението на лаймска болест, според "Bazaar". "Моята отдаденост се дължи на любовта на майка ми към конете", казва Бела пред "Портър" през 2015 г. "Яздя, откакто мога да ходя, и фактът, че майка ми знаеше всичко за конете, наистина помогна на страстта ми да се развие", уточнява.

В същото интервю моделът споделя, че опитът ѝ в ездата е помогнал за кариерата ѝ на модел. "Знаете как всеки модел казва: Занимавам се с йога. Е, аз смятам, че конете имат същия ефект", обясни тя. "Трябва да оставиш егото си настрана и да се концентрираш върху това да накараш животното да прави нещата, които искаш, и да се движи по начина, по който искаш."

В актуализация на здравословното състояние, която сподели по-рано този месец, Бела разкри, че "най-накрая е здрава" след повече от десетилетие на интензивна борба.

"Малката Бела, която страдаше, би се гордяла с порасналата Бела за това, че не се отказа", написа тя в Инстаграм, добавяйки, че е благодарна и на Йоланда, която също е диагностицирана с лаймска болест. "Благодарна съм на майка ми, че пази всичките ми медицински документи, че е до мен, че никога не ме остави, че ме защитава, подкрепя, но най-вече - че ми вярва", написа тя. 

View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)