Бела Хадид разкри, че съжалява, че си е направила операция на носа когато е била само на 14 години.

25-годишната супер манекенка често е сравнявана със сестра си Джиджи и по този повод докато са пораствали, дори е била наричана "грозната" сестра.

Бела, която е наполовина палестинка и наполовина холандка, сподели: "Иска ми се да бях запазила носа на моите предци. Мисля, че трябваше да порасна с него", пише "Daily Mirror".

През годините мнозина обвиняваха звездата, че си е повдигнала очите, че си е напълнила устните и че прибягвала до други разкрасителни процедури, но Изабела, както е името й, отрича това. "Слуховете тръгнаха заради една снимка, на която като тийнейджърка, изглеждам подпухнала", каза тя пред "Vogue".

"Сигурен съм, че всички ние не изглеждаме по същия начин както когато сме били на 13, нали? Никога не съм използвала филър. Нека просто сложим край на това. Нямам проблем с него, но не е за мен".

Тя също така подробно описва колко е страдала от това да бъде сравнявана със сестра си, както и битката си с депресията.

Миналата година тя често публикуваше снимки в профилите си как плаче, и каза, че когато майка й или лекарят й попитат как е, тя им пращала снимки, защото не можела да обясни с думи емоционалното си състояние. През последните три години изпитвала физическа и душевна болка без да знае причината.

Когато се будела сутрин изпадала в истерия, сълзи и така карала в плач до края на деня. Чувствала се самотна. Приказките, че е на подиума благодарение на по-голямата си с година сестра Джиджи, както и че тялото й е плод на козметична хирургия, много пречели на Бела.

"Аз бях по-грозната сестра. Аз бях брюнетката. Не бях толкова готина като Джиджи, нито толкова общителна. Наистина, това казаха хората за мен. И за съжаление, когато ви казват нещо толкова много пъти, просто започваш да вярваш в това. Винаги се питам как едно момиче с невероятна несигурност, тревожност, депресия, проблеми с образа на тялото си, проблеми с храненето, което мрази да бъде докосвано, което има силна социална тревожност, може да влезе в този бизнес. Но с годините станах добра актриса. Слагах си като маска или много усмихнато лице, или много сериозно. Винаги съм чувствала, че все имам още какво да доказвам. Но за седем години, никога не съм пропускал ангажимент, не съм отменяла такъв, не съм закъснявала за работа. Никой не може да каже, че не си скъсвам задните части от работа", изповядва се тя пред "Vogue".