"Българо-руският певец Кристиан Костов говори за китайско певческо състезание" - така е озаглавен материалът за най-високо класиралия се представител на България на "Евровизия".

Вижте снимки от пътешествията на Крис >>

Статията разказва за участието на Кристиан в китайското риалити шоу Singer 2019.

В обширно интервю за китайския Billboard Крис обясни, че е взел решението да участва в предаването заради азиатските си корени. Майката на певеца е от Казахстан. Костов отпадна от надпреварата в Singer 2019, но скоро ще има кръг, чрез който отново може да се завърне в шоуто. Последното му изпълнение в състезанието натрупа 11 милиона стриймвания за един ден.

Новите му фенове го наричат "Малкия К" и го обичат заради красивата му бленда, голямо сърце и още по-голяма амбиция, коментират от "Билборд".

Крис признава пред медията, че изпитва голям натиск да има успех, но този натиск идва най-вече от самия него. Той се поставил под голямо напрежение, че на всяка цена трябва да подобри рекорда на Поли Генова, която спечели четвъртото място на "Евровизия" през 2016 година. Крис бил амбициран да донесе най-доброто класиране за България и наистина го постигна, печелейки второто място през 2017 година.