Били Айлиш най-накрая зарадва феновете си, пускайки втория си студиен албум "Happier Than Ever" на пазара. Преди официалното му излизане, певицата представи песните "My Future", "Therefore I Am", "Your Power", "Lost Cause" и "NDA".

Въпреки позитивното заглавие на тавата, песните в нея не са дори и близо до весели. Всяка една от тях разказва за тъмната страна на известността и така "Happier Than Ever" се превръща в прозорец към мрака, затаил се в сърцето на звездата. Първото парче, излязло от албума през тази година, беше "Your Power" - нежна акустична балада, която поставя въпроса за насилието над непълнолетни момичета и личната история на изпълнителката, свързана с това.

"Беше ме страх да издам тази песен, защото е любимият ми проект, който някога съм създавала. Почувствах се сякаш света не я заслужава. Тя е отворено писмо до всички, които се възползват от мен - най-вече мъжете. Искам хората да ме чуят, а не да се опитват да разберат за кого говоря, защото песента не е за това. Не е за един конкретен човек. И може би си мислите, че всичко това е защото съм в музикалната индустрия - НЕ! Това се случва навсякъде", споделя изпълнителката.

След "Your Power" излезе и малко по-ведрият сингъл "Lost Cause", отново в характерния за Айлиш меланхоличен стил, съпътстван от джазов инструментал и закачлив текст. Тракът разказва за апатичен партньор, изцяло незаслужил отделеното му време, а във видеото към него Били изглежда твърде заета да купонясва с приятелките си, за да страда по него.

Последната песен, преди релийза на албума, е "NDA" - една история за трудностите на известността - невъзможни връзки, далеч от нормалния социален живот и потенциални преследвачи. Видеото към нея, което е заснето на един кадър, представя звездата, заедно с екип от 25 професионални шофьори - каскадьори, които карат бясно покрай нея.

В него не участват дубльори и няма допълнителни визуални ефекти - органично и неподправено, като самата Айлиш.