Измина малко повече от месец, откакто Валери Божинов и Биляна Дол се разделиха. Първоначално информацията не бе повече от спекулация, но по-късно сръбкинята потвърди края на връзката им в официалната си Инстаграм страница, където публикува тяхна обща снимка и даде обяснение защо са прекратили взаимоотношенията си.

Вижте снимки на Биляна и Валери >>

Тогава красавицата посочи, че не е спряла да обича нападателя, но неговият "инстинкт" (нагон) и необходимостта да го задоволява я наранили. След като му пожела щастие, тя напусна Белград и се отправи към един от най-предпочитаните от звездите испански курорти - Марбея, където отпразнува 44-ия си рожден ден.

Спортистът не пропусна да ѝ честити личния празник, но тя го отряза, пишейки, че публикува пожеланията само на хората, които стоят до нея.

След това мнозина започнаха да твърдят, че Божинов е осъзнал грешката си и не спира да се извинява на красавицата, опитвайки се да поправи стореното и да си я върне. Очевидно подходът му е дал резултат, защото двамата бяха забелязани заедно, пише BulNews.

Репортер на медията видял Валери и Биляна да обядват в хотел "Лева" в град Враца, а след като приключили с яденето, те се качили в апартамента на футболиста. Сайтът публикува и тяхна снимка.

Преди седмица брюнетката сподели в Инстаграм фотография, на която държи голяма кутия пълна с бонбони "Raffaello". Един от коментарите към кадъра беше на Божинов, който постави емотикони във формата на сърца, но по-късно беше изтрит. Възможно е двамата все още да не желаят да се знае, че са намерили път обратно един към друг и затова Дол да е махнала коментара му.

Очаква се Валери да направи още едно завръщане, което няма нищо общо с любовния му живот. По голяма вероятност той ще подпише договор с врачанския отбор Ботев и ще получи картотека в разширения състав.