Подобно на много други хора по света, на които напоследък им се налага да прекарват повече време вкъщи, Биляна Дол реши да използва социалната мрежа, за да разкрие на последователите си с какво уплътнява дългия престой в дома си. Разбира се, щом става въпрос за бившата половинка на Валери Божинов, то няма как във всяко нейно действие да не присъства известна доза провокация...

Вижте снимки >>

Преди епидемията от Covid-19 да завладее света, Биляна отскочи до екзотичния Дубай, където се забавлява заедно с другата екс-изгора на футболиста - Николета Лозанова. Откакто обаче новият коронавирус накара човечеството да се самоизолира, тя спазва препоръчителните мерки и не напуска пределите на къщата си.

За сръбкинята определено може да се каже, че никога не е била част от "съсловието на срамежливите дами", но откакто е затворена между четирите стени на жилището си, намиращо се в Белград, дързостта на брюнетката сякаш нараства, достигайки нови висоти.

В началото на наложената карантина тя публикува кадър от банята си, на който стои седнала на ръба на пълнещата се с вода вана. Голото си тяло е прикрила с бяла хавлиена кърпа, но не и без да разкрие на зрителя голяма част от плътта си. По-късно тя качи в акаунта си друго изображение, на което чете книга в леглото, облечена в изрязана червена нощница с тънки презрамки.

"Четенето е като да мечтаеш с отворени очи", гласи посланието към фотографията, което всъщност е популярна крилата мисъл.

Наскоро обаче, наред с всички задръжки, Дол захвърли и дрехите си, споделяйки снимка, заснета на двора на нейния имот. Легнала по корем върху огромна хавлия, тя се припича под ярките лъчи на пролетното слънце само по тънки розови прашки.

"Наруши правилата и намери своята свобода! Живей живота си", е написала Биляна към фотографията, като един верните ѝ последователи в мрежата, който не пропуска да хареса всяка една от публикациите ѝ, е Валери Божинов.

Спортистът и Биляна бяха заедно в продължение на няколко години, преди да сложат край на взаимоотношенията си през лятото на 2019 година. Като причина за раздялата им тогава тя посочи нагона на българина, но все пак намери сили да му прости след няколко месеца. Щастието им обаче не продължи дълго и те отново поеха по различни пътища. В момента Божинов се намира в Италия, където подписа за втори път с втородивизионния отбор Пескара.