В края на март т.г. животът на цялото човечество коренно се промени. Само за няколко дни хората станаха затворници на собствените си домове, посрещайки всеки изгрев и залез на слънцето в изолация между четири стени. Стрелките на часовника сякаш забавиха своя ход и започнаха едва-едва да се движат по циферблата, превръщайки времето в относително понятие.

Именно извънредното положение, в което се намираше страната ни, както и последиците от него, се е превърнало в тема за разговор между Биляна Йотовска и нейните приятелки, които са стигнали до извода, че от началото на пандемията от Covid-19 не са обличали друго, освен удобни анцузи и комфортни пижами.

Вижте снимки >>

За дамите, свикнали да полагат множество усилия за поддръжката на външния си вид и старателно да избират от гардероба си дрехите, които да облекат, за да излязат навън, този период със сигурност е дошъл като шок. Въпреки че за съпругата на световния шампион по културизъм Димитър Димитров едва ли е представлявал проблем, тъй като тя предпочита спортните екипи пред елегантните тоалети, които слага най-често по повод.

Преди ден обаче красавицата сподели със своите последователи в социалната мрежа, че понякога обича да слага и по-предизвикателно облекло, разкриващо нейната женственост и перфектната ѝ фигура, свидетелстваща за часовете, прекарани в интензивни тренировки. В своя Инстаграм акаунт брюнетката качи селфи заснето в едно от огледалата, намиращо се в нейното жилище.

На изображението Биляна позира единствено по силно изрязано черно бельо с акценти от блестящи камъни.

"Аз обаче си открадвам и по някой секси момент...", гласи посланието към фотографията, събрала хиляди харесвания и множество коментари, в които почитателите ѝ изказват своето възхищение към Йотовска.

Напоследък тя използва платформата не само, за да вдъхнови феновете си да водят здравословен начин на живот, но и да ги накара да мислят позитивно. Биляна е на мнение, че положителната нагласа е от ключово значение за преодоляването на тежките житейски изпитания, които съдбата често поставя на пътя на всеки от нас.

"Въодушевлението и доброто настроение са заразни - не спирайте да ги разпространявате, докато не заразите всички!", е написала тя към своя публикация, на която стои пред фотографския обектив светлосин клин и топ с дълги ръкави - част от нейната собствена марка.