Суперзвездата Бионсе, която ревниво пази личния си живот, говори откровено за себе си в рядко интервю за септемврийския брой на Vogue.

Вижте новата фотосесия >>

36-годишната изпълнителка на хита "Lemonade" разкрива, че й е направено спешно секцио, когато близнаците й Руми и Сър се появяват на бял свят на 13 юни 2017 г., тъй като като е имало опасност както за тяхното здраве, така и за нейното. По това време Бионсе тежи близо 100 килограма, отчасти заради прееклампсия - състояние на повишено кръвно налягане при бременни жени, което крие рискове и за майката, и за бебето. Състоянието налага певицата да почива на легло близо месец.

За разлика от раждането на дъщеря си Блу Айви през 2012 г., когато бърза да си възвърне обичайните килограми, след появата на бял свят на близнаците Бионсе подхожда по различен начин. Певицата решава, че ще си даде време да се възстанови, вместо да "пришпорва" отслабването си.

"Приех факта, че съм по-закръглена. Бях търпелива със себе си, радвах се на пищните си форми и не бързах да се отърва от тях", споделя изпълнителката, цитирана от БТА.

Снимка: Vogue

Бионсе не крие и признателността си към своя съпруг - рапъра и бизнесмен Джей-Зи, за засвидетелстваната от негова страна подкрепа:

"Горда съм, че станах свидетел на неговата сила и еволюция като мъж, най-добър приятел и баща."

Бионсе е на корицата на септемврийския брой на Vogue без перуки или екстеншъни и с възможно най-оскъден грим. Певицата признава, че се е решила на една по-натурална фотосесия, за да покаже както на жените, така и на мъжете, че е важно да ценят естествената си красота.

Звездата, която миналата година беше обявена от "Форбс" за най-високоплатената жена в развлекателната индустрия, се е снимала за корицата на Vogue четири пъти. За първи път обаче снимките й са дело на афроамерикански фотограф - 23-годишния Тайлър Мичъл. Избора му певицата обяснява с желанието да преодолее редица културни и социални бариери и да представи една различна перспектива пред хората, които се чувстват като "безгласни букви".

"В началото на кариерата ми преди 21 години ми беше казано, че трудно ще получа корици на списания, защото чернокожите хора не се котират. Оказа се, че това е мит", казва Бионсе.