Бионсе разкри обложката на новия си албум "Cowboy Carter" по-малко от седмица преди проектът да излезе официално на пазара.

Дивата сподели фотографията в своя официален Instagram канал като написа дълъг пост, с който надигна завесата още малко преди датата на премиерата - 29.03.

"Благодаря от все сърце на всички, които подкрепят TEXAS HOLD 'EM и 16 CARRIAGES. Чувствам се поласкана да бъда първата чернокожа жена със сингъл номер едно в класацията Hot Country Songs. Това нямаше да се случи без подкрепата, която ми оказа всеки един от вас. Надеждата ми е, че след години споменаването на расата на даден изпълнител, що се отнася до издаването на музикални жанрове, ще бъде без значение", сподели изпълнителката.

Снимки на Бионсе>>>

"Cowboy Carter" е своеобразно продължение, или act ii, на албумът "Renaissance" който се превърна в един от най-успешните в кариерата на Queen Bay.

В профила си дивата също така споделя, че новият й албум се е подготвял повече от пет години. "Критиките, с които се сблъсках, когато за пръв път навлязох в този жанр, ме принудиха да преодолея ограниченията, които ми бяха поставени", допълва Beyoncé. Проектът се определя като кънтри албум, което изненада не само критици, но и фенове.

В "Cowboy Carter" звездата е подготвила и няколко изненади за почитателите си - колаборации с доказали се имена в музиката.

"Надявам се, че можете да чуете сърцето и душата ми, както и цялата любов и страст, които вложих във всеки детайл и всяко звучене"

Албумът "Cowboy Carter" излиза официално на 29-ти март.