"Приятели да искаш..."

Бивша приятелка на Меган Маркъл упрекна херцогинята на Съсекс, че е дала гласност на благотворителната си дейност, предвид желанието й "да остане насаме със себе си".

Телевизионната водеща Лизи Кънди, която се считаше за дългогодишна приятелка на Маркъл заяви, че е "срамно", че тя и Хари изпитват нужда да документират всяка благотворителна дейност, която предприемат. "Познавах Меган преди да се събере с Хари", заяви Кънди пред "Daily Star". "Смятам, че е чудесно, че правят благотворителни дейности, но просто мисля, че е малко срамно това да се случва в присъствието на снимачен екип."

Пред изданието тя не скри възмущението си. "Защо го правят?", зададе риторично въпроса. По нейни думи дори и това, че отдавна не са били засичани заедно по събития било "рекламен трик".

Снимка: Getty Images

Кънди, която вече не може да се похвали, че е приятелка на Меган, продължи: "Хората трябва да бъдат истински. Мисля, че всички са разбрали каква е Меган."

Въпреки че сега говори срещу нея, не отрича, че в началото, когато се запознали, си допаднали. "Бяхме приятелки за известно време и наистина се разбирахме", казва тя.

Иначе коментарите на Кънди идват дни, след като Хари тихомълком бе лишен от "Негово кралско височество" от профилната си страница. Името му, включително и това на Меган бяха преместени в дъното на главната страница на семейството - под работещите членове на Фирмата и точно над принц Андрю.

Снимка: Getty Images