Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-дълго време разделени. Целта е да "възстановят" връзката си, след семейните проблеми, които тежаха над тях", съобщава "RadarOnline".

След провалени бизнес сделки, публични разправии и обществения негативен отзвук, херцозите се "уморили", разкриват вътрешни източници пред изданието. "Опитват се да разберат какво ги е ударило", твърдят те. "Хари не се вписва в света на Меган и той трябва да открие себе си".

Последните месеци бяха трудни за вече бившите кралски особи, на които се наложи да се справят с пресата, докато през това време уреждаха живота си в Калифорния, след оттеглянето си от двореца.

В книгата си "Резервният" Хари разказа подробности, които никой досега не е дръзнал да сподели. Тази слава обаче направи лоша реклама и на двамата. Освен това той и съпругата му бяха наречени "измамници" от изпълнителният директор на Spotify след провала на сделката им за 20 млн. долара. Меган дори бе упрекната, че не е "аудио талант или какъвто и да е талант" от представител на индустрията, който се изказа след неуспеха с подкастите. 

Снимка: Getty Images

Хари обаче гледа да изчисти имиджът, който си навлякоха с пътуване до Африка за заснемане на документален филм, на което съпругата му няма да присъства. Пътешествието може и да се окаже точно това, от което има нужда, тъй като самият той смята контитента за свой "втори дом и място, на което се чувства себе си", твърди приближен пред "RadarOnline".

Междувременно Меган е наела асистент, който да я "държи заета""Тя се стреми да създаде своя собствена марка и да спечели милиони", коментира кралският експерт Даниела Елсер, който допълва, че "за първи път те са поели по различни професионални пътища".

А иначе "Съсекс е подложен на огромен финансов натиск", споделя още анонимният източник и разкрива също, че херцозите са се отдали на разточителен начин на живот в Калифорния, като за пример дава 14-те милиона долара само за охрана. "Този стрес, съчетан с проблемите им, вероятно е превърнал живота им в истински ад. Надявам се, че раздялата на различни континенти ще им помогне да намерят всичко, от което се нуждаят, за да продължат напред", заключи приближеният. 

Снимка: Getty Images