Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика от Токио 2020 Мадлен Радуканова и половинката й, джудистът Божидар Темелков, ще стават родители.

Щастливата новина сподели лично тя, като публикува в профила си в Instagram серия от снимки от парти, което бяха организирали за разкриване на пола на бебето й. Именно от кадрите почитателите на родната грация разбраха, че двойката ще се радва на дъщеричка. Момиченцето ще е първо дете за 23-годишната Мадлен и половинката й Божидар.

Сред присъстващите и една от първите, които поздравиха бъдещите родители, беше бившата съотборничка на Мадлен и капитан на отбора по художествена гимнастика Симона Дянкова. "Вече всички знаят! Ще е момичеее! Много ви обичам и ви пожелавам цялото щастие на света", написа Дянкова в Instagram. На партито тя беше придружена от годеника си Никола.

Мадлен е дъщеря на известния треньор по футбол Милен Радуканов. Бъдещият татко Божидар пък имаше връзка с помощник-треньора на ансамбъла Михаела Маевска, която е и бронзов медалист от Игрите в Рио през 2016 г.

View this post on Instagram

A post shared by Madlen Radukanova (@mmradukanova)

View this post on Instagram

A post shared by