Противно на всякакви очаквания, Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес продължават да градят стабилно приятелство помежду си, след като Бен Афлек замени едната актриса с другата, пише задокеанската преса, която продължава да държи под око отношенията между двете жени, следейки отблизо развитието в отношенията им.

Въпреки че много хора предполагаха, че сватбата на двойката, подновила романса си година по-рано, ще се окаже ябълката на раздора между бившата и настоящата му съпруга, но не така се случи. За това свидетелства и източник на "HollywoodLife", който разкрива пред медията, че двете дами се разбират прекрасно. Оказва се, че освен едно и също име, те споделят и общи интереси.

Вижте снимки на Афлек с Лопес и Гарнър >>

"Между тях има взаимно уважение и признателност. Нещо повече, тази година те планират да си разменят подаръци за предстоящите празници", издава той.

Втори източник твърди, че Лопес е изключително благодарна за приятелството си с Гарнър, допринасящо за безграничното щастие, което изпитва в този момент на живота си.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

"През последните няколко месеца те станаха наистина близки, а връзката им се задълбочава с всеки изминал ден. Бракът с Бен по никакъв начин не повлия на респекта, който изпитват една към друга, дори напротив, сега той сякаш е по-голям от всякога. И двете поставят на първо място семейството и искат най-доброто за децата си, които в вече са свързани помежду си", казва той, допълвайки, че Джей Ло е признателна за непредубедения начин, по който колежката ѝ е подходила към ситуацията.

В началото на миналия месец латино дивата даде интервю за списание "Vogue". В разговора с изданието тя за първи път направи публичен коментар, относно някогашната любима на мъжа си. Тогава изпълнителката на "Love don't cost a thing" я определи като "невероятен родител", като също така отбеляза, че макар и разделени, Гарнър и Афлек се справят страхотно във възпитанието на дъщерите и сина си.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos