Бен Афлек паднал на колене с годежен пръстен със зелен диамант и специално послание към Дженифър Лопес, което тя сега разкри, пише "Daily Mail". 

Актьорът поръчал надпис: "Not. Going. Anywhere", което би могло да се приеме като: "Никъде няма да ходя". 

53-годишната Лопес, разказала това пред Зейн Лоу от "Apple Music One" в интервю, публикувано в понеделник, добавяйки, че 50-годишният Афлек е започнал да използва фразата, след като са възобновили романса си.

"Ето как той подписваше имейлите си, когато започнахме да се виждаме отново", каза Лопес. "Не се притеснявай, няма да ходя никъде", споделя певицата. 

Колаж: Getty Images/ скрийншот Architectural Digest

Двамата вдигнаха сватба на 20 август в имението на Афлек в Джорджия, която беше повече от месец след размяната на клетви в Лас Вегас на 16 юли.

"Сега знаем, че няма нужда от повече въпроси, казали сме си: "Това сме аз и ти, през целия път, до края", твърди тя. 

Лопес каза, че любовта ѝ е повлияла на работата по новия ѝ албум "This Is Me... Now", който включва песен, чието заглавие съответства на обещанието на любимия ѝ. 

"Когато с Бен се разделихме, сърцето ми беше разбито сърце и честно казано мислех, че ще умра", призна Лопес. "Това ме завихри в една спирала за следващите 18 години, следствие на което не правех нищо правилно. Но сега, 20 години по-късно, историята е с щастлив край. Можете да получите втори шанс, ако не се отказвате", смята още тя.

Снимка: Getty Images