Инцидентът стана край с. Българене, по пътя Русе-София. Двете момичета пътували в посока София. При изпреварване Дивна изгубила контрол над автомобила „Тойота Корола“, който управлявала, колата напуснала пътното платно и се блъснала в мантинелата.

При катастрофата е пострадала 20-годишната Кристин Илиева. Екип на противопожарната охрана в Плевен е бил извикан на местопроизшествието, за да я извади от колата.

В момента манекенката е настанена във Военна болница и е поставена в медикаментозна кома. Кристин има тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща операция е извършена още на 12 март, няколко часа след катастрофата, от доц. Тодоров в болницата в Плевен. След това момичето е преместено в София.

Красавицата стана популярна преди три-четири години покрай връзката си с рапъра Кристо, която обаче приключи. През 2016 г. тя завърши Търговско-банковата гимназия. Още като ученичка направи първите си стъпки като модел. Майка й - Валерия Колчева, е подгласничка на Жени Калканджиева в конкурса "Мис България".

Кристин работи с "Интермоделс", а зад граница има ангажименти към някои от най-големите агенции в бранша. Красавицата е трябвало все още да бъде в Лондон, където често работи, но заради слабия сезон се е върнала две седмици по-рано. Предстояли са й пътувания отново до Великобритания и до Щатите.