Том Круз, който доскоро излизаше с рускинята Елсина Хайрова, си играе на "руска рулетка", смятат негови познати, съобщава Radar.

Според тях бившата му, която била отрязана, ще се опита да си отмъсти. Те отново повдигнаха темата и за Дмитрий Цветков, който в момента, в който разбра, че екс съпругата му излиза с Том, го предупреди публично, че "трябва да си държи очите и портфейла широко отворени".

Олигархът също така заяви, че докато е бил женен за Елсина, й е подарил дрехи на стойност над 12 млн. долара и е похарчил още 2,5 млн. долара за чанти. Тя пък му взела при развода 200 милиона.

"Независимо дали излиза с Круз или с някой друг, мъжът до нея трябва да е наясно, че тя обича хубавите неща в живота, има скъп вкус", бяха думите му в пресата. Според изданието след това изказване на руският олигарх, Том изпаднал в параноя и решил да приключи отношенията си с Хайрова. "И именно поради тази причина, че я заряза тя е бясна", коментират близки до актьора.

По техни думи се очаква и светската дама да изкаже мнение, макар че е "подписала споразумение за неразкриване на информация около тяхната връзка", допълват. "Докато бяха заедно той й споделяше всичко. За работата си, за сциентологията...не е изключено да реши да проговори за нещо от тези неща. Ще бъде истински кошмар за Том", казват.

Според изданието близкото обкръжение на Круз е било загрижено за връзката му с рускинята и е искало да избегне още драма в пресата след публичното предупреждение на бившия й съпруг. "Те със сигурност не искаха да си имат работа с Дмитрий." 

View this post on Instagram

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)