Официално Том Круз и Елсина Хайрова вече не са заедно. Според близък до актьора, Круз искал да избегне потенциални бъдещи проблеми с бившия й мъж. Това била и причината двамата да сложат точка на отношенията си.

Преди няколко месеца, когато бяха обявени за новата звездна двойка, бившият съпруг на рускинята, олигархът Дмитрий Цветков, даде интервю за Daily Mail, в което подробно описа брака му с модела и предупреди Круз да "държи очите и портфейла си широко отворени".

След тези думи очевидно Том бил притеснен, тъй като източник заяви тогава пред изданието Page Six: "Когато излезе статията, той доста се замисли. Възможно е да се разделят скоро, особено след като бившият на Елсина говори такива неща в пресата. Те не искат да се занимават с него."

По негови думи, откакто Дмитрий разбрал за новата изгора на бившата си, не спирал да пуска напред-назад хапливи и иронични коментари по техен адрес. "Независимо от това с кого е тя, Том Круз или някой друг, трябва да са наясно мъжете в живота й, че тя харесва хубавите неща и има скъп и луксозен вкус", коментира.

Цветков е на 43 години и за него се знае, че е натрупал богатството си от добив на диаманти. Има британско гражданство и е бил в списъка на най-издирваните лица от Кремъл през 2020 г., пишат световните осведомителни агенции. Преди Том той бе мъжът до Хайрова. Двамата били женени 11 години. Раздялата им влезе в международните заглавия, тъй като спореха за пари, имения и произведения на изкуството. Според таблоидите руската светска дама, която е дъщеря на съюзника на Владимир Путин, Ринат Хайров, му коствала 12 милиона.

Припомняме, че за първи път тя и Круз бяха забелязани публично заедно на парти през декември. След няколко месеца обаче любовта им не издържала на натиска и двамата решили да останат "просто приятели".