Актрисата Мишел Уилямс е родила второто си дете, но не е известно нито какъв е полът му, нито кога се е появило на бял свят.

Уилямс и партньорът ѝ Томас Кейл бяха заснети през март в Ню Йорк с халки, но тогава техен говорител отказа да потвърди дали са сключили брак. Преди това обаче бяха казали, че биха искали да се оженят, преди да се роди бебето, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

Вижте снимки на Мишел Уилямс >>

Мишел Уилямс и Томас Кейл се запознаха, когато си партнираха във филма "Фоси/Върдън". Снимките бяха през ноември 2018 г. и март 2019 г. Връзката си огласиха през декември 2019 г., няколко месеца след като бракът на актрисата с музиканта Фил Елверъм приключи за по-малко от година.

Актрисата, която е на 39 години, обяви в началото на годината, че няма да работи известно време, защото е бременна. Тя е много дискретна за личния си живот, но е признавала, че ако говори за проблемите си, може да помогне на други хора да се справят със своите.

Първото дете на Мишел Уилямс - дъщеря ѝ Матилда, е на 14 години. Баща ѝ, актьорът Хийт Леджър, почина на 28 години от свърхдоза лекарства.