Бритни Спиърс не е виждала децата си повече от година - срок, който може да се удължи още повече. По информация от TMZ бившият й Кевин Федърлайн няма да накара момчетата да видят майка си, преди да заминат за Хаваите.

Информирани източници споделят пред изданието, че тийнейджърите Шон Престън и Джейдън - сами ще решат дали да се сбогуват с Бритни преди преместването им през август. По думи на информаторите децата все още не са решили какво ще направят.

Що се отнася до Кевин - той насърчава момчетата си да се видят с майка си, но няма да вземе решение вместо тях и няма да ги принуждава да я посетят, ако не са готови за това.

Адвокат Кевин Марк Винсънт Каплан е изпратил писмо до този на певицата, Матю Розенгарт през май - с въпрос дали тя би била склонна да позволи на момчетата да се преместят на Хаваите при Кевин и новата му съпруга Виктория Принс, пише TMZ.

Федърлайн се нуждае от одобрението на Брит, за да ги изведе от континента, и дори постави краен срок за отговор. Нейният адвокат отговори с няколко дни закъснение, като потвърди, че тя няма да се бори с преместването... и им дава зелена светлина за заминаване.

След като одобри пътуването до Хаваите, Бритни писа за синовете си в социалните мрежи - нарече Шон Престън "първата си любов" и сподели снимка, на която носи на ръце 4-годишния тогава Джейдън.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)