В съдебните документи, получени от сп. "People", 53-годишният Джейн твърди, че покойната носителка на множество награди "Еми" е взела назаем от него 157 000 долара преди смъртта си през август.

В съдебния иск се твърди, че Хейш, която почина на 53 години, се е съгласила да върне парите на месечни вноски от 10 000 долара, започвайки от август 2021 г.

Според съдебните документи, получени от изданието, адвокатите на Джейн твърдят, че покойната актриса не му е върнала цялата сума - и твърдят, че тя все още дължи 149 106,04 долара. Той също така иска 18,77 долара на ден под формата на нарастваща лихва.

Embed from Getty Images

Джейн твърди, че бившата му колежка от "Hung" не е "извършила никакви допълнителни плащания" след първите две вноски.

В исковата молба се посочва, че Хейш е трябвало да държи актьора от "The Punisher" в течение на предстоящата професионална работа.

"The Post" се е свързал с имението на Хейш за коментар.

Page Six по-рано разкри връзката на двойката още през април 2019 г.

Хейш почина трагично по-рано тази година след ужасяващ инцидент. Тя така и не дойде в съзнание, след като се блъсна със синия си Mini Cooper в къща в Лос Анджелис на 5 август.

Тя изпадна в кома малко след инцидента и остана в критично състояние, докато не беше изключена от животоподдържащите системи.

Снимка: Getty Images