Бившият приятел на Ан Хейш е подал съдебен иск срещу имуществото на покойната актриса

Той твърди, че бившата му колежка от "Hung" не е "извършила никакви допълнителни плащания" след първите две вноски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сега се снима филм с Дженифър Лопес и Бен Афлек, колко ще е хонорарът на Бен? Бен Афлек в момента е повече име от Ан Хечи когато е снимала "7дни, 7 нощи". И, да, разликите са такива 20млн срещу 125 хиляди.

В "Шест дни, седем нощи" беше много добра. Беше. Всичко е преходно , както се казва. Светъл и път.

Викаш, сЪди имуществото, а? Деба неграмотниците...

...за приятната женичка, тоя кво се цигани за няколко долара повече...

Хонорарът за "Шест дни, седем нощи", заснет за 4 месеца, е бил 125 000 долара. Партньирът й Харисън Форд е взел 20 милиона. Има много да си говорим за равенството още... Жалко, че дори добра актриса като нея е трябвало да търси заеми и то за сравнително малка сума спрямо мащаба на ролите й.

айде пак под вола-теле. няма равенство, когато сравняваш звезда от калибъра на Форд с който и да е средна до малка ръка актьор. Робъртс щеше да вземе друга сума. но дори и Джулия не е от калибъра на Форд.

и това е нормала в шоу и рекламния бизнес - по-известната звезда е по-скъпо платена. айде чао и без глупости

В шоу бизнеса, като в живота - да имаш късмета,да си на правилното място, в правилното време. За сведение - Форд е беден дърводелец, преди да се снима в Star Wars... И до сега култова поредица, излезнала в далечната 1975 и нямаща равна в жанра

Ами и аз вземам сигурно по-малко от 2% от заплатата на CEO-то на пенсионния фонд, в който работя, а съм и аз уж на ниво "мениджър". И двамата сме мъже, бели, с не много голяма възрастова разлика. Кво правим сега, с какво обясняваме неравенството? В капитализма е така - няма равенство, няма страведливост. Нито във финансовата, нито в киноиндустрията. Имаше един строй, който искаше да го промени това, но в момента го няма.