В даден момент от своя живот, полагайки усилия да плени сърцето на обекта на своите желания, всеки човек неизбежно си е припомнял старата и добре позната крилата мисъл, гласяща, че в любовта и войната всичко е позволено, която сякаш идва в подкрепа на твърдението, че целта оправдава средствата. Вероятно, подобно на много други преди нея, точно това си е казала и Благовеста Цакова, избрала псевдонима "Бонбонова" заради компактните си мерки и сладката си външност, миг преди да свали бельото си пред Виктор Стоянов, опитвайки се да го привлече, без да се притеснява от насочените към тях камери, записващи всяка секунда от срещата им. Впоследствие дръзката ѝ постъпка се превърна в ябълката на раздора между дамите, взели участие в романтичното телевизионно приключение, наречено "Ергенът", която предизвика най-лютия скандал, разразил се между стените на имението.

Вижте снимки >>

Въпреки възмущението, което провокира на малкия екран, действията ѝ във въпросната вечер обаче надали могат да се определят като най-скандалния случай в историята на прелъстяването, изобилстваща от безброй сходни примери, включващи далеч по-необичайни тактики. Все пак истина е, че едно от най-силните оръжия в арсенала на дамите, доказано обезсилващи господата от раз, е именно съблазънта, която 31-годишната брюнетка от Ямбол владее до съвършенство, при това не отскоро. Преди ден потребителите на виртуалното пространство попаднаха на видео, датиращо отпреди пет години, повдигащо кулисите на фотосесия, която някогашната претендентка за титлата "Мис Плеймейт", традиционно полагаща основите на кариерите на нейните носителки само за един ден, заснема за популярно еротично списание.

Снимка: Официален профил в Instagram

Всъщност през 2013 г. Благовеста, за която неотдавна се разбра, че в миналото е имала дълга връзка с футболиста от ФК "Левски" и казахстанския "Окжетпес" (Кокшетау) Пламен Димов, с когото са живели съвместно в продължение на осем години, се е появила на страниците на немското издание на сп. "Playboy" и дори е избрана за момиче на месец март.

Като истинска повелителка на мъжките фантазии, в кадрите от клипа тя позира пред обектива, постепенно разсъбличайки своето тяло, приковаващо все по-настойчиво погледа на зрителя с всяка изминала секунда, докато накрая, в мига когато тя остава чисто гола върху завивките на леглото в стаята, където се провеждат снимките, той просто не може да извърне очи. Дали Цакова ще успее да спечели симпатиите на 31-годишния бивш спортист в риалити шоуто е въпрос, чийто отговор не е съвсем ясен, факт обаче е, че благодарение на това позабравено видео, набиращо наново популярност в интернет, тя успешно завъртя главите на много други представители на силния пол, чиято телесна температура несъмнено се е покачила осезателно, карайки ги да се изпотят от видяното.