Никой не може да отрече, че през декември празниците се нижат един след друг... Стартът се дава от Никулден, после идва Денят на студентите, след което пристигат Бъдни вечер и Коледа, а големият финал е посрещането на новата година. Разбира се, между тях има още куп имени дни, а също така през 12-ия месец някои от популярните български имена отбелязват и своите рождени дни.

Вижте снимки от събитието >>

Така например на 21-во число бившият български национал Благой Георгиев навърши 38 г., което бе чудесен повод да организира голямо тържество, събирайки на едно място своите добри приятели. Събота вечерта някогашният спортист се забавлява в компанията на най-близките си хора и, разбира се, своята любима.

За целта той заведе гостите си първо на бар, след което всички посетиха столична дискотека, в която останаха до сутринта. На кадрите от събитието, споделени от рожденика в социалната мрежа, се вижда, че компанията си е изкарала повече от добре.

Наетото от рожденика сепаре бе декорирано с украса на футболна тематика - от балоните до сламките в чашите, а сред подаръците, поднесени на Джийзъса, бе и купа, на която той видимо се зарадва. Георгиев получи и карикатура в рамка, на която бяха нарисувани той и Златка Райкова в спортни екипи на стадион.

Сред присъстващите бяха треньорът на юношеския отбор Йордан Петков, Кирил Евтимов, Коце Алексиев, специално пристигналият от Русия негов бивш съотборник от ФК "Оренбург", който му гостува в продължение на няколко дни, и др.

За вечерта Златка бе заложила на къса тъмносива рокля с дълги ръкави и V-образно деколте. Кройката на дрехата вървеше по тялото ѝ, а от талията надолу се спускаше широк декоративен колан с асиметричен завършек, чиято дължина стигаше под коленете ѝ. За да завърши визията си, тя носеше ефектни висящи обеци и атрактивно колие, наподобяващо верига с кръгли брънки. Впечатление направи и факта, че плеймейтката отново е потъмнила цвета на косата си.

Тя беше една от първите, които поздравиха Благой за личния му празник.

"Честит рожден ден, любов моя! Това е първата ни снимка - преди година и половина. Щастлива съм, че днес се обичаме 1000000 пъти повече от тогава. Искам само да бъдеш здрав и усмихнат, защото всичко останало вече го имаме", написа тя към кадър, който сподели в официалната си Инстаграм страница, добавяйки емотикон във формата на бебе.

Първата снимка на Благой и Златка

Снимка: Официален профил в Instagram