17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки тази новина, сякаш нещо ми липсва. А да! Смисълът. Безинтересността на тези персонажи отдавна е достигнала критичното си жизнено ниво и подобни реанимационни "новини" са си пълен абсурд сами по себе си.

Успели млади българи, направили толкова много за Родината... Вски трябва да следим техните изяви... Наздраве матриал

Маци, а прегърни я тази жена- съсипа се да те целува а ти позираш пред обектива като някоя кифла

Това е "новина" номер 1 за 2019 г.! За къде е България без "звездите"Благо и Златка?

не остави наргилето... А Златка след тези процедури за разкрасяване е заприличала на извънземното от "Пришълецът"... И какво общо има Благо Белият Зъб с футбола?

Дано да е станал и по-умен и по-интелигентен, като е пораснал

Ха Ха Ха Ха

Пълните си обема с хора които нямат реални приятели с които да си споделят радост и болка и за това гледат как да си платят да ги изтъпосат по медиите..Като го е вдигнал това ''голямо'' тържество значи са го уважили тия дето ги вълнува ама защо и нас ни занимавате с него???а и по умен едва ли ще стане.....

Благо Светещия зъб

Що не мога да си спомня хвалебствия,когато играеше футбол?А сега с лопата да ги ринеш.То не бяха жени,не бяха деца,реалити формати и т.н.Ама като няма какво друго и това е нещо!

златиии и благоо много сте слатки да са ви здрави и умни и красиви дечицата като вас и да ви слушкат много сте готниниии и хейтърити да гу духааттт

Многууу сти готниниии.

Този прилича на 48 годишен.

Абе нещо салфетки са се разпилели, какво е това заведение с тия боклуци по пода?

Чалга нюз

Мдаа, за съжаление не са фейк нюз