Ревюто на новата колекция на дизайнера Майкъл Корс, което се състоя в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, събра куп популярни дами, които с интерес проследиха последните му фешън творения от първия ред.

Сред гост-звездите беше и актрисата Блейк Лайвли, която демонстрира прекрасна визия само няколко месеца след раждането на четвъртото си дете. Съпругата на Райън Рейнолдс беше заложила на златист гащеризон вдъхновен от диско стила, който ясно подчертаваше формите й. Тоалетът й беше допълнен от дълъг колан и големи златни обици.

Припомняме, че Блейк Лайвли стана майка в началото на годината, но двамата със съпруга й все още не са обявили нито пола на бебето, нито как се казва. Актьорите не са от знаменитостите, които се стремят да показват децата си в публичното пространство. Дори напротив, те се стараят по всякакъв начин да ги държат далече от светлините на прожекторите, за да могат да живеят по възможно най-нормалния начин.

Снимки на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс >>

Въпреки това, те все пак споделят различни интересни истории от живота си като родители.

"Баща съм на три момичета, които са доста диви. Никога не съм си представял, че ще имам само момичета, защото съм израснал само сред момчета, имам трима по-големи братя. Затова да имам само дъщери е невероятно и се наслаждавам на всеки момент с тях", сподели през 2022 г. Рейнолдс, по време на гостуването си на фестивала в Кан.

Блейк с дизайнера Майкъл Корс

Снимки: Getty images

Според слуховете обаче, женското царство в дома му вече е останало в миналото, тъй като се твърди, че четвъртото дете на Райън и Блейк е момче. Очакваме скоро да разберем и от самите тях дали това е така.

Блейк на първия ред на ревюто на Майкъл Корс, в компанията на Ван Хънт, Хали Бери, Никол Ари Паркър и Тифани Хадиш