Новият мъж до Ариана Гранде Итън Слейтър се опитва да ускори развода си, за да има възможност да предложи брак на певицата.

Според изданието Us Weekly мъжът, чийто глас озвучава Спондж Боб, и бившата му съпруга, Лили Джей, са "на финала по приключване на бракоразводното дело".

Междувременно "Итън живее в дома на Ариана и са много щастливи. Той няма търпение да финализира нещата с развода. Иска да има възможност да направи предложение на Гранде, така че прави всичко възможно, за да ускори нещата", казва техен близък до изданието.

Още миналия месец запознат заяви, че "нещата между тях са станали по-сериозни и те са почти неразделни, а Ариана е загрижена за Итън и сигурно вижда бъдещето си с него." По негови думи тя очаква с нетърпение да започнат на чисто през новата година и няма търпение да види как нещата за нея и Итън ще продължат да се развиват.

Към момента обаче нито Ариана, нито Итън са говорили публично за връзката си, макар че са били виждани няколко пъти заедно. Относно Лили Джей - припомняме, че през юли разказа следното пред Page Six: "Ариана ми съсипа семейството." 

Итън и съпругата му Лили

Снимка: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions