За добро или лошо, а навярно, както всъщност често се оказва, по малко и от двете, животът на човек търпи постоянни промени. Може би точно поради тази причина във времето той изгражда някаква собствена традиция, чието стриктно спазване му помага да остане верен на самия себе си, придържайки се поне към едно познато нещо в момент, когато е възможно всичко друго да му изглежда чуждо. Ето защо този, нека го наречем личен обичай със строго индивидуално естество, е от съществено значение, както вероятно би потвърдила и Натали Трифонова, която отдавна се придържа към своя.

По всичко личи, че за блондинката, позната у нас от малкия екран, той се състои в това тя да посреща своя рожден ден на някое далечно място, позволяващо ѝ да се откъсне, макар и за кратко, от своето ежедневие, където анонимно да отбележи празника си, сливайки се с тълпата... Само че, имайки предвид начина, по който изглежда, това надали изобщо е възможно, понеже тя е от онзи тип представителки на нежния пол, които сякаш са орисани да бъдат забелязвани. Да, без значение къде се намира и дали там името ѝ е познато или не, водещата на предаването "COOLt" неизменно привлича всеобщото внимание. А от вчера насам тя го прави в Рим, където всъщност избра да навърши тридесет и две години в компанията на своите най-близки хора.

Вижте снимки >>

Преди часове болярката сподели в Instagram общо три снимки, с които разкри на своите над сто хиляди последователи в платформата подбрани мигове от тържеството, преминало във Вечния град, който очевидно заема важно място в сърцето ѝ, тъй като в една от публикациите си тя изтъква, че за нея той е любов. Съдейки по изображенията, качени в социалната мрежа, за специалната вечер Натали е заложила на общо две рокли, чиито черен цвят и отблясъци обаче ги карат да изглеждат доста подобни една на друга, различавайки се единствено в кройката.

Първият тоалет, който е решила да облече, комбинирайки го със сако, стоящо преметнато на раменете ѝ, има дълбоко заоблено деколте, широки презрамки и къса пола. Вторият е с не по-малко дързък разтвор в областта на гърдите, само че той е със заострена V-образна форма. Дрехата се отличава още с дълги ръкави и пола, падаща почти до земята, която въпреки това разполага с висока странична цепка, разкриваща краката на Трифонова. Визията си тя е завършила с чифт висящи обеци с камъни и сандали на висок ток.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Малко по-късно лъчезарната синоптичка пусна във виртуалното пространство фотография от луксозния ресторант на 5-звездния хотел "Rocco Forte Hotel De Russie", намиращ се на точно петдесет метра от площад "Popolo", в който се е провело събирането в нейна чест. На кадъра се вижда шоколадова торта с надпис, честитящ ѝ празника, осветен от пламъците на трите горящи до него свещи. Десертът е поставен на маса, отрупана с почти празни чаши, свидетелстващи за множеството наздравици, озвучили вечерта.

В свое интервю, което даде по-рано тази година, Натали разказа, че е била послушно дете, прекарващо летните си ваканции при своите баба и дядо в родния си град. В разговора тя сподели, че е времето извън класната стая е прекарвала с приятели, отдавайки се на игри като криеница и Стражари и апаши, които сега са все по-малко познати на малчуганите, растящи в днешния технологичен свят, пренасящ простите забавления онлайн.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova)