Съдия от Флорида издаде в сряда временно разпореждане, което забранява да се пускат всякакви записи, свързани с разследването на смъртта на Боб Сагет. Това стана след като семейството му заведе дело, позовавайки се на опасения за неприкосновеността на личния живот.

Решението на съдията идва явно по повод на публикации, където се коментира, че полицията смята, че актьорът е починал след като си е ударил тила в таблата на хотелското си легло. Въпреки че лекарите казват, че нараняванията му са толкова тежки, че изглеждат сякаш е бил ударен с бейзболна бухалка или от падане от 30 фута.

Embed from Getty Images

65-годишният мъж беше намерен мъртъв следствие на мозъчен кръвоизлив на 9 януари в хотелската си стая в хотел "Ritz-Carlton" в Орландо. Смъртта му беше определена като злополука.

Комикът зловещо предрече смъртта си месеци преди да умре по време на записан подкаст, в който той заявява: "Ще ме намерят мъртъв в леглото", съобщава "Radar".

Боб Сагет със съпругата си Кели Ризо

Снимка: Getty Images

Вдовицата на Сагет, Кели Ризо, и трите му дъщери заведоха дело във вторник в Орландо, Флорида, като поискаха от щатския съдия решение, което да забрани пускането на каквито и да било записи от местната медицинска съдебна служба и офиса на шерифа на окръг Ориндж, включващи разследването на смъртта на Сагет.

Embed from Getty Images

Докладът от аутопсията показа, че Сагет има ожулване на скалпа, фрактура в основата на черепа, фрактури около очните кухини, кървене между мозъка и тъканта, която го покрива, както и натъртвания в мозъка. Токсикологичният анализ не показа никакви забранени лекарства в тялото на Сагет.

Embed from Getty Images

Тази седмица източници на TMZ, казаха, че според електронното заключване на входната врата на хотелската му стая никой друг не е влизал след него. Може би се е ударил, изпаднал е в безсъзнание и по-късно е починал, смятат още детективите.