Бонусът на Том Холанд за "Отмъстителите" е изпратен погрешно на Том Холандър, съобщи Би Би Си.

Двайсет и седем годишният Холанд е известен най-вече с ролята си на Спайдърмен.

Звездата от "Белият лотос" Том Холандър е получил плащане, предназначено за колегата му Холанд. 56-годишният Холандър, който е носител на награда БАФТА за поддържащата си роля в минисериала "Нощният управител" на Би Би Си, разказа случката в късното вечерно шоу на Сет Майърс.

По думите му той е преглеждал имейлите си, когато е видял съобщение за изплатен бонус за касови приходи на "Отмъстителите". Гледах един приятел в театъра, чийто хонорар беше 300 британски лири, а аз бях получил 30 000 за участието си в сериал на Би Би Си и си мислех, че съм много успешен, разказа актьорът. Холандър решил да прегледа имейлите си в антракта и така видял съобщението. "Беше изумителна сума. Не хонорар за ролята, а първият бокс-офис бонус. Дори не целият бонус, само първият. Това бяха повече пари, отколкото някога съм виждал - седемцифрена сума".

За кратко двамата актьори са имали общи агенти и това е объркало счетоводния отдел.

Актьорът Том Холанд, чието име често се бърка с това на Холандър, играе ролята на Спайдърмен в шест филма от вселената на "Марвел" и има връзка със звездата от сериала "Еуфория" Зендая.

Снимка: Getty Images