Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон явно става по-силна, след като направиха още една публична поява заедно като двойка в събота вечер, провиква се "People" отвъд океана.

59-годишният Пит и 32-годишната Рамон присъстваха на 12-ата годишна филмова гала "Art+Film" на LACMA в Лос Анджелис в събота, но не позираха за обща снимка.

"Изглеждаха супер влюбени! Смееха се, шегуваха се с всички около тях. Личеше си, че им е готино заедно", казал очевидец. 

Двамата прекараха романтично лято, и източници, близки до тях докладваха, че връзката им се развива и става все по-сериозна. "Те наистина се наслаждават на компанията си и са много влюбени. Това е ясно на всеки, който ги види заедно". 

Пит и де Рамон се появиха първо през ноември миналата година на концерт в Лос Анджелис. По това време източници твърдяха, че се срещат от няколко месеца. Рамон се е запознала с Пит покрай общ приятел.

През декември Инес се появи с него на партито по повод премиерата на филма му "Вавилон" в Лос Анджелис и да празнуваха 59-ия му рожден ден в холивудски ресторант.

След това Пит и де Рамон започнаха 2023 г. с пътуване до Кабо Сан Лукас, Мексико, където прекараха новогодишната нощ и останаха известно време.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО