Въпреки че благоприятните температури в Лос Анджелис, които през зимния сезон не падат под 20 °C, Брад Пит реши да започне новата 2021 г. на още по-топло място - на прекрасните о-ви Търкс и Кайкос, които са разположени във водите на Атлантическия океан и по-точно в югоизточната част на архипелага Бахамски острови, популярни с прекрасните си плажове и горещи емоции, на каквито всъщност се е отдал 57-годишният актьор.

Наскоро звездата от лентите "Имало едно време в Холивуд", "Троя", "Боен клуб" и редица други, донесли му признанието на световен секссимвол, бе заснет от папараци в тропическия рай, където прекарва слънчевите си дни в компанията на своя близък приятел Майкъл Балзари - Флий, който е басист на популярната американска алтернативна рок група "Red Hot Chili Peppers". Направените фотографии показват как двамата плават с моторна лодка и се гмуркат за удоволствие в дълбините на тюркоазените води на естествения басейн.

Вижте снимки на Брад >>

Освен това обаче, запечатаният образ на голия до кръста Брад успя да изненада неговите почитатели, които изобщо не очакваха да видят множеството татуировки, разкрили се върху кожата му, които в обичайното ежедневие по принцип остават скрити под дрехите му.

Разбира се, верните му фенове вече знаеха за част от тях, като тази, изобразяваща торнадо, но не подозираха за останалите, сред които попадат и няколко надписа на санскрит. Според чуждестранната медия броят на тези, намиращи се на гърба му, е общо седем.

Естествено, надали за някого е изненада, че екранният Ахил е да увеличи числеността им, при положение, че бившата му съпруга Анджелина Джоли има повече от 16 татуировки по тялото си. Явно през съжителството им Пит е прихванал от нейната страст.

След като неотдавна се раздели с германския модел Никол Путаралски, Брад прекара Коледа заедно с три от шестте си деца. Сега обаче той очевидно е решил да се отдаде на ваканция далеч от дома, особено при положение, че в последния ден на декември Холивуд обяви, че спира снимането на филми заради пандемията, като мярката ще бъде в сила до края на януари, ако не и до по-късно.

Няколко дни по-рано здравните власти в окръг Лос Анджелис призоваха киноиндустрията да спре работа за няколко седмици "по време на това катастрофално увеличаване на случаите на Covid-19".

Лос Анджелис, най-населеният окръг в САЩ с около 10 милиона жители, стана едно от основните огнища на пандемията в страната. Досега там са регистрирани около 750 000 инфекции и близо 10 000 смъртни случая.