Докато минаваше по червения килим в Берлин във вторник за прожекцията на новия си филм Bullet Train, 58-годишният Брад Пит блесна с нетрадиционен аутфит, състоящ се от кафява пола до коляното, кубинки и подходящо сако.

Звездата от "Имало едно време в Холивуд" носеше риза в цвят прах от рози под комплекта от две части, а визията си бе допълнил с колие с висулки и слънчеви очила.

Полата на Пит показваше и някои от татуировките на краката му, включително нещо, което изглеждаше като муцуна на носорог и човешки череп.

Според британския Vogue Пит веднъж вече е предрекъл, че мъжете ще добавят поли към гардероба си, докато промотирал филма "Троя" през 2004 г.

"Мъжете ще носят поли до следващото лято", казал тогава той, според изданието.

В момента Пит е на международно турне, за да промотира най-новия си филм заедно със звездите си Джоуи Кинг, Арън Тейлър Джонсън и Брайън Тайри Хенри.

В събота, докато групата присъстваше на фотосесия в Париж, Пит излезе в лятно облекло, състоящо се от размъкнат ленен костюм в крещящ прасоковен цвят и тъмнооранжева тениска, гарнирани със златна верижка и чифт жълти слънчеви очила.