От известно време се заговори за раздяла на звездната двойка Ирина Шейк и Брадли Купър, но сега тя изглежда все по-вероятна.

Вижте снимки на Шейк и Купър >>

Британските медии твърдят, че преди броени дни Шейк се е изнесла от имението им за 4,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс, където двамата живееха с двегодишната си дъщеря Леа де Сен. Вчера в Daily Mail бяха публикувани снимки на актьора, докато излиза от къщата на свой приятел в доста неглижиран вид.

Близки до двойката твърдят, че нещата между двамата не вървят от месеци.

"Отношенията между Брадли и Ирина много охладняха", казва източник пред The Sun, "Не се разбират от месеци и Ирина реши, че ще е най-добре да се пренесе на друго място. Изглежда, че не им остава много време заедно."

А друг, близък до семейството, казва: "Заради дъщеря си те продължават да опитват, но и двамата не са щастливи. Връзката им се крепи на косъм".

Трудно е да се каже каква е причината за възможната раздяла между 44-годишния актьор и 33-годишната манекенка. Твърди се, че охладняването на отношенията им се дължи на прекалената близост на Купър с Лейди Гага и привързаността, която двамата демонстрират по време на и след участието си във филма "Роди се звезда".

Брадли Купър и Ирина Шейк по принцип пазят доста ревниво личното си пространство и досега не са коментирали официално възможната си раздяла.