17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ще се оправят- не ги мисля, но за порден път се убеждавам, че едно е да избираш партньор за секс и забавление, друго е за спътник в живота. Нищо против страст и привличане, но когато искаш да създадеш семейство трябва много внимателно да прецениш човека- дали ти е приятно да си споделяш с него, да има какво да си кажеш дори когато страстта е избледняла дори да мълчиш с него да ти е приятно. Нека не се подадваме на влияние и на "идеали" било за жена било за мъж. Пожелавам на всички да успеят да открият точния човек за тях! Нека по-малко ни пука какво ще кажат другите за моя избор...

Вземам я веднага Инчето! Много е сладка.

Аз пък друго не мога да си обясня, как има хора богати и известни и живеят с една жена 20-30години. Ужас!

Те са от друго тесто. Други неща ги вълнуват, не дребни радости за селски тарикати. Затова са богати и известни.

Рускиня ли е, не ми я хвали. Бягай по бързо.

Не знам дали Брадли и Ирина ще се разделят, но едно знам - българите са много прости, гадни и завистливи. Яд ги е, че някой може да е постигнал нещо и да е известен и гледат да го оплюят. Само че докато те правят филми и музика, комплексарите стоят тук и избиват комплекси с грозни коментари.

глупости..най-много ги обичам такива чужденци като тебе

Пропусна мързеливи, но и така ще събереш достатъчно минуси, за да се убедиш, че си прав! ;)

Лейди Гага е велика, във всяко едно отношение. Огромен талант, новаторка, композитор, пианистка, певица, танцьорка от голям ранг. Ирина, що е-нищо, модел, хубава муцуна. Ей. сега ще вземе хубава издръжка. А Брадл и Гага заслужават да са щастливи, по отделно, или заедно. Но и без това любовта се е изпарила отдавна между Брадли и Ирина. Бай-бай, руская девочка. Следващият чичко паричко ще е твой.

Според моите наблюдения лейдито Гага и Брадлито са като всички гениални хора на изкуството големи егоисти. С такива хора не се издържа дълго. Има интервюта на бившата жена на Купър, която разказва как като се подготвя за роли той става друг, хладен и недостъпен. А Ирина също е постигнала много в живота си и е сред най-добрите в професията си. Жалко, но ние да гледаме нашите си семейства....

егоисти... а по-точно нарциси.

Роналдо е гей но поне може да му слага страпона а тоя сигурно само пие рускинята иска Роналдо,Роналдо е къде къде по-мъж

Роналдо въпреки,че е гей е къде къде по-мъж от тоя така,че нормално да се върне при него рускинята поне страпона ще му слага на Роналдо а тоя сигурно само пие

Кон за кокошка

Брадли ми е симпатичен донякъде, но като го видя навсякъде на подиумите с мама и ми става ясно, че Иринчето пак налетя на син с едипов комплекс. Не и върви на нея за съжаление с тези мъже дето не се пускат от полите на мама. А тя си е достатъчно богата, красива и интелигентна, просто лош късмет. А за лейди Гага без коментар, комплексирана до мозъка на костите си.

Не съм фенка на музиката на Гага, макар че има страхотен глас и песента им с Брадли откровено ме грабна, но не виждам кое и е комплексираното? Да, не е модел, нито красавица като Ирина, ама има други качества - талантлива е и умее да говори доста смислено. На Ирина кой и е талантът или да е дала признаци на някаква гениална мисъл? Гага е артист, Ирина е красавица. Пък и причината за раздялата им не е Лейди Гага. Хората може просто да не си пасват, дори жената да е неземно мега красива или не знам си каква.

Видях снимки на Ирина като съвсем млада- направо селска девойка.Личи,че има пластични операции,но много добре направени.

Просто е позаслабнала

Рускинята е супер, но тоя кравар явно за нищо не става

Знаех си, че тоя е г*й...

Брат, ти счупи тъпомера за най-малоуен коментар, който съм чела в последно време. Все едно, ако имаш красива жена, връзката ви трябва винаги да върви и ти да я боготвориш 24/7.

За Брадли ще е най-добре да се отърве от меркантилната рускиня!

Тази Ирина определно е красива, ама нещо в нея ме притеснява, една такава отблъскваща, студена, малко кифла ми идва. Докато Брадли Купър много ме кефи, добър актьор е, а в интервютата е такъв сладур, точно обратното на жена си. Детето им също радва. Иначе като цяло, ако пресата беше изписала толкова неща за успеха на Брадли като режисьор в роди се звезда, колкото изписа за раздялата му с Ирина, медиите нямаше да са толкова отвратитлено клюкарско нещо.

Те повечето глезени хора след раждане на дете стават така. Преди това - купони, иху-яху и като се пръкне вряскащото вързопче, вече нищо не е същото, освен ако и двамата не са толкова безотговорни, че да го начислят за отглеждане при старците и да го карат по старому. В противен случай го удява онзи с по-силните инстинкти за продължение на рода, обикновено това е жената. Животът й се преобръща на 180 градуса, а мъжът ако е елементарен елемент започва да се тръшка, че не му обръщат внимание, че любовта си е отишла и че бракът им е разрушил взаимоотношенията.

При тях май проблемът е, че на Иринчето и се ходи по купони и забави, а Брадли това не го влече много. Просто са много различни като хора и интереси явно.

на мъжете често може да не им се ходи по купони но им се ходи по други жени

"елементарен елемент" беше яко. Как ли изглеждат неелементарните елементи ?

Елементарно - вместо да ревнува жена си от собственото си дете, му се радва и отделя така скъпоценното си време за секс и развлечения на него. Изненадващо много хора не могат да осъзнаят, че денонощието има 24 часа и искат и това и това и това, а денонощието си е все 24 часа. Когато искаш да инвестираш време за нещо ново, то е за сметка на нещо старо. А децата не са просто придобивка някаква, особено през първите години на живота им, ангажират по-голямата част от времето на единия родител.

каква изненада

Брадли е готин, умен и талантлив, абе с две думи пич. Ирина е хубава, но се вижда, че е ограничена, типичната манекенка. Не мисля, че той изобщо има какво да си каже с нея, някак си не им виждам допирните точки. Купър и Гага ме кефят като двойка, но ме съмнява да се съберат, тук по-скоро медиите търсят сензация.

Баси кефа.. ще се пробвам при Иринчето

Е за това трябва да имаш значително повече от двата лева в джоба ти.

еми жълто, жълто та чак мирише. много паднахте.

Една очевидна и много проста причина би била ако погледнем КЪДЕ е прекарал първите 7-години всеки от тях : в забутаната бивша СССР-република от кавказ и Холивуд ( западно крайбрежие на САЩ) . За връзка с футболист Шайек си е ОК ( макар , че майката на Роналдо също видя кофтито произход и взе съответните мерки) ! А от друга страна до всяка ПРКРАСНА и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА жена седи един отегчен мъж на ,който му е омръзнало да я ч$&@ка !!!

омръзва на някой.

Безспорно, но всеки човек поне има някакви качества, колкото и малки да са. Рускните нямат никакви. По-празноглави и по-безполезни жени няма в никоя друга култура.

Простотията на комплексираните парвенюта от жълтите павета избива като въшка на чело.

Аз винаги се радвам, когато властните мами не харесат снахата и вземат 'необходимите мерки'. Една молба имам само: взимайте ги тия мерки по-бързо, че иначе много губите времето на снахата. Време, в което би могла да намери някой, който не е вързан за ничия пола! И Брадли, и Роналдо са вързани много яко, двойка за Иринчето, че същата грешка я допуска за втори път!

Добре, де, вземам го Брадли веднага...

със 100 мил.само от последния филм..много са на опашката освентова е суперр готин:)

Ирина ще е луда, ако го изпусне, мнооого е готин.

Гледайте да не припаднете... щото така припадаха и по Джони Деп преди, ама каква стана тя... Никой не знае от коя страна се е размирисало ла*ното... Аз знам от баба, че в тая работа са винаги двама... демек, невинни няма!

съжителство -всичко е договорено ,дори и раждането на дете . Тези манекенки в голямата си част заработват като платени компаньонки на богати мъже, които търсят известност . Говори се ,че и Хари така са го севтоса ли за таз черничката , която уж привидно била представена от приятелка на принца .......

Външността, не че не важна, омръзва ако липсват другите характеристики, и с колите, и с жените е така

Работата, че дори и за най-яката мадама на света има поне един мъж на който му е писнало да я ч*ка.

Когато връзките ви се основават само на това е така. Да не говорим, колко бързо мъжете спират изобщо да могат и тогава, за да помиришат жена, им се налага да пътуват в градския транспорт в пиковите часове, че да се отъркват в пътуващите ученички.

Бих казала, че и с мъжете е така :)))

звучи гадно за Шейх ...но ще се радвам мноого да видя Брадли и Гага двойка ..родени един за друг са и са на едно интелектуално и духовно ниво...за рускинити имам особено мнение...не че и Кепър.е бил много с акъла си като я е взел...

Той леко издиша, но тя е чудна а и детето им е много сладко, само дано не прилича на баба си.

хаа брадли издиша...ххахх супер пич е

гладна кокошка просо сънува

търси фаталната жена, винаги в такива ситуации тази, която уж напуска, е причината. А вслучая става дума за руска хетера, която е овършала десетки легла на богати мъже. Как един път не я засякоха с градинаря, или с таксиста, или с даскала... А то, все с мъже с квота над 2-3 млн долара.

Нямат проблеми, веднага ще си намерят нови. Да му мислят обикновените хора, когато се разделят става кофти, много малко риби плуват в езерото на любовта с напредване на възрастта.

Разбира се . Дори си мисля - обичат ли се тези богати и известни хора. Разделите им са толкова лесни, все едно са си сменнили апартамента.

Не бе, трябва да се припада и да се истерясва и да се точи с години. Айде нема нужда.