След почти година, прекарана извън обсега на медийното пространство, на 1-ви юни, Международния ден на детето, бившата половинка на рапъра Криско - Ася Капчикова, се завърна под светлините на прожекторите с голяма новина... Тогава, навръх празника, тя изненада всички, признавайки, че е в напреднала бременност и очаква близнаци.

Хубавата новина "Мис Плеймейт 2016" сподели в своята лична Инстаграм страница, качвайки корицата на последния брой на сп. "Кенгуру", която краси самата тя. На изображението блондинката е обгърнала корема си с две ръце, показвайки на зрителя колко е наедрял. Всъщност, очаква се тя да роди съвсем скоро - през месец юли, в разгара на летния сезон. Но полът на бебетата все още остава загадка, тъй като тя отказва да го издаде.

Вижте снимки >>

Ася и половинката ѝ са почти готови с всички приготовления по посрещането на първородните си наследници, като домът им вече разполага с напълно обзаведена детска стая, разкри тя пред "Телеграф". Пред изданието блондинката изрази щастието и вълнението си, че ще става майка и сподели, че се чувства напълно подготвена за този етап от живота си. За целта, по време на изолацията, тя е прочела множество книги по темата, част от които специализирани.

Също така бившата участничка в риалити предаването "Фермата" призна, че съвсем умишлено е страняла от публичността, понеже според нея щастието е привърженик на тишината, ето защо срещайки своя партньор, тя е предпочела да обърне гръб на светските среди. Следващите промени са настъпили след като е разбрала добрата вест на 21 ноември м.г. - Денят на християнското семейство. Разбира се, първата ѝ реакция била да се обади на своето семейство, за да сподели с тях огромната си радост.

Ася е родена на 12 май, но за да запази тайната си до момента, в който се чувства готова да я разгласи, тогава тя така и не сподели кадри от личния си празник. Стори го едва преди дни, като публикува няколко снимки от деня, в който навършва 29 години. На тях тя носи нежна рокля с V-бразно деколте в прасковен цвят, чиято горна част е покрита с деликатна дантела на флорални мотиви. Тоалетът е със свободна кройка, а дългата му пола пада чак до земята.

Декорацията около Капчикова е богата - помещението е изпълнено с балони и цветя, както и множество десерти, но най-впечатляваща е специалната тортата, на чийто връх са "спят" две малки бебета.

"Това е най-незабравимият ми рожден ден!", гласят думите ѝ.