Тв репортерката Деси Цонева се омъжи за любимия си Явор Стефанов. Двойката очаква първото си общо дете през есента.

Вижте снимки >>

Дъщерята на покойния Митко Цонев каза "да" за втори път в живота си. Тя сключи граждански брак в пищна сватбена рокля. Деси смени профилната си снимка във Фейсбук, на която позира с вдигнато було и чаша шампанско в ръка, както и тази на корицата в социалната мрежа.

Преди време Деси сподели, че церемонията ще е в изключително тесен кръг, а на нея ще присъстват само двамата младоженци, кумовете и синът на Деси от първия ѝ брак - Янчо, който пък ще бъде фотограф.

В интервю за Dir.bg Цонева разказа, че са сменили кумата в последния момент, тъй като приятелката на шеф Иван Манчев, който е кум на двойката, не желаела излишна публичност. Така с важната мисия е натоварена най-добрата приятелка на Деси - Марго.

В момента Цонева е бременна и очаква първото си дете от Явор Стефанов в края на октомври. Въпреки че сега двойката сключи брак, истинската сватба ще бъде догодина и дори е известна датата - 3 юни, когато двойката ще празнува 2 години, откакто е заедно.

 

Преди година Деси разказа за любовта си с Явор, като сподели:

"Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор...Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!", признава Деси.