Бременността на Емилия вече повече от половин година е публична тайна, която периодично намира място сред заглавията в родната преса, напомняйки на хората, че певицата очаква своето трето дете. И макар към днешна дата всички да са наясно с хубавата вест, доскоро изпълнителката на "Турболенция" не си бе позволявала да коментира официално темата. Преди около месец обаче тя все пак направи намек по нея, публикувайки три изображения, показващи създадена чрез компютърна програма отливка от тялото на бременна жена, за която мнозина предположиха, че всъщност е на нейното собствено.

Сега обаче поп фолк звездата, която след дългогодишно сътрудничество с "Пайнер" в крайна сметка подобно на редица свои колежки напусна компанията, реши да зарадва почитателите си, позволявайки им да се докоснат до щастието, което изпитва. След като дълго време умишлено публикуваше в социалните мрежи свои стари кадри, преди часове тя качи в личния си Инстаграм акаунт актуална снимка, показваща заобления ѝ корем, върху който третият ѝ съпруг внимателно е поставил ръцете си. Обстановката около тях издава, че двамата се намират в студио, където по всяка вероятност са заснели фотосесия.

Вижте кадрите >>

Емилия е облечена в дълга бежова рокля, чийто десен е обсипан с множество полумесеци в черен цвят, която е комбинирала с палто от плюш, докато мъжа ѝ е заложил на бяла риза, съчетана с тъмносин пуловер с V-образно деколте и дънки.

"Аз вече не съм момиче, аз съм просто жена и това толкова ми харесва!", гласи посланието към поста, получил повече от 20 хил. харесвания.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online)

Жорж Башур също сподели селфи с нея от същото място във виртуалното пространство, което всъщност е единствената му публикация в платформата за комуникация.

Преди точно пет месеца брюнетката взе изненадващото решение да се оттегли от музикалната сцената, прекратявайки за неопределен период от време всички свои ангажименти. Новината за оттеглянето ѝ дойде като гръм от ясно небе за нейните почитатели, които дълго се чудиха каква може да бъде причината, поради която тя прекратява изявите си, макар и не за постоянно, особено при положение че преди това бе пуснала нова песен, превърнала се в абсолютен хит сред любителите на жанра.

Вместо обаче да хвърли яснота върху ситуацията, обяснявайки какво я е подтикнало да предприеме тази стъпка, изпълнителката на "Турболенция" предпочете да запази мълчание, подклаждайки допълнително както мистерията около себе си, така и хорското любопитство. В резултат на това още в началото на лятото тръгнаха слуховете, че тя е бременна.

Емилия има две деца от някогашния си партньор Коко Динев - 13-годишен син, носещ името Иван, и 5-годишна дъщеря, кръстена Мира. Това обаче ще бъде първото отроче, което ще сподели с настоящият си мъж, с когото вдигнаха сватба преди три години. Башур също има дъщеря от предишна своя връзка.