Бременността на Ейми Шумър не е от лесните и актрисата бе принудена да постъпи в болница.

Вижте снимки на Ейми и съпруга й >>

Както разкри самата тя, пускайки в Инстаграм своя снимка от болничното легло, страда от хиперемезис гравидарум, съобщават от eva.bg. Със същото се бореше и Кейт Мидълтън по време на трите си бременности. В общи линии става въпрос за непрекъснато гадене и повръщане, сериозна загуба на тегло и дехидратация, което би могло да се окаже сериозен проблем както за майката, така и за бебето.

"В болница съм. Добре съм. Бебето също е добре, но всеки, който твърди, че вторият триместър е по-хубав, не знае и не казва цялата история. Този триместър съм много по-зле от първия. Имам хиперемезис. Чувствам се голяма късметлийка, че съм бременна, но това е кошмар", сподели комедийната актриса в Инстаграм.

Пълничката Ейми, на която постоянно й се налагаше да опровергава слухове, че е бременна, обяви по забавен начин, че е бременна с първата си рожба.

Звездата пренасочи последователите си в Туитър до страничката на своя приятелка в Инстаграм. Там бе качен фотомонтаж на главите на Шумър и на съпруга ѝ Крис Фишър, сложени върху телата на принц Хари и съпругата му Меган. Малко преди това кралската двойка бе обявила, че очаква през пролетта първото си дете.

Крис Фишър е шеф-готвач. Преди да се запознае с него, Ейми Шумър имаше връзка около година и половина с дизайнера на мебели Бен Ханиш. Те се разделиха през май 2017 г.

Шумър е единствената жена в топ 10 на класацията на "Форбс" за най-високоплатени комици за миналата година. Тя заема петото място с приходи от 37,5 милиона долара.

Официален Instagram профил