Актрисата Мона Недева, която е в очакване на първото си дете от съпруга си Радослав Гочев, направи откровена изповед. В него тя разкри, че лекари са ѝ казали, че няма да може да забременее спонтанно.

Вижте снимки на Мона >>

Мона публикува 15-минутно видео в канала си в YouTube. Тя разказва, че от 17-годишна е диагностицирана с поликистозни яйчници и в продължение на 9 години е приемала противозачатъчни.

"Когато получих диагнозата, бях много далеч от мисълта за създаването на семейство. До един момент, в който срещнах Радо - моят мъж, и осъзнах, че искам да имам семейство и деца."

Тя споделя, че спира да пие хормоналните препарати месец преди сватбата си, защото почувствала, че вече се е пренаситила от лекарства.

"След това се оказа, че тези хапчета не са ми повлияли по никакъв начин да се излекувам от тази поликистоза, просто са ми поддържали менструалният цикъл да е редовен и да ми идва навреме, но по никакъв начин не са повлияли на тези кисти, които имам."

Тя установява, че продължава да няма цикъл с месеци. Това я подтиква да посещава различни лекари и всеки един от тях се опитвал да я убеди, че няма да може да има деца или ще е много трудно. Ще трябвало да се подложи на хормонално лечение.

Мона продължава откровената си изповед, като споделя, че лекар дори ѝ препоръчал да се запише в листа на чакащите за инвитро процедура, без да ѝ направи никакви изследвания. Това я смазало психически и тя се затворила в себе си. Преживяла няколко тежки месеца, в които не споделяла с никого през какво преминава.

След това актрисата разказва, че няколко месеца отново не е имала менструация, но това не я накарало да си направи тест за бременност, тъй като това било обичайно състояние при нея. След като със съпруга ѝ се завръщат от екскурзия в Рим, тя установява, че е качила 2 кг и е оформила коремче. Тогава решава, че е време да провери какво се случва и открива двете чертички на теста. Посещава най-близката болница, където лекарят, установил бременността ѝ ѝ казва, че не просто е бременна, а носи голямо бебе на 17 седмици. Мона споделя, че не е имала никакви други признаци, освен липсата на менструация, които да я наведат на мисълта, че има вероятност да е забременяла.

"Всъщност съм бременна в момента и съм много щастлива. Исках да ви споделя това нещо. Направих това видео, за да ви кажа, че трябва да вярвате в това, което искате", казва тя.

Звездата от "Революция Z" допълва, че вътре в себе си никога не се е примирявала с мисълта, че не може да има деца и постоянно си е повтаряла, че няма как да не ѝ се случи.

Мона и Радослав Гочев се ожениха миналата година на морска сватба. Двамата са заедно от 3-4 години. От момента, в който Мона обяви, че е бременна, тя държи в течение феновете и приятелите си как се развива бременността ѝ.