17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! Живи, здрави и много щастливи бъдете бъдещи мама, тати и прекрасното бебоче! Господ си знае работата! Пазете се!

Тази от онази помия ”София ден и нощ” ли беше?

Писма ни от вашите проблеми с бременността и самата бременност !!!Вземете пример от Преслава ! Бременна беше и роди без да дрънка празни приказки.Аман от измислени звезди и тяхните "проблеми"

Дрън-дрън. Докторски приказки се проверяват поне по два пъти!!! Те докторите и на жена ми бяха казали, че никога няма да има деца. Заради киста на яйчниците. Искаха да и махат всичко, намерихме лекър в Шейново, който я оперира и махна кистите. Това беше преди 12 години. Е да заповядат докторите дето и приказваха глупости и какви ли не простотии да видят как две на брой деца търчат вкъщи в момента, а майка им си е жива и здрава!

Ама лекър ...?

Гинеколозите са най-корумпираното лекарско съсловие в България, като при това повечето са тотални некадърници! Дори по-добре е нявярно да се отиде на добър ветиринар, отколкото на гинеколог, видяхме каква невероятна некъдърност се случва в родилните отделения в България... Нека да не забравя, че много малко хора ще я разберат - според статистиката около 11-13% от семействата имат репродуктивни проблеми и само тези хора ще я разберат напълно! Затова излизане пред публика в България с такива проблеми, нормално се посреща много просташки от просташката аудитория... Поздравления за младата бъдеща майка и нейното семейство! Много, много човешко щастие!

Всяко трето момиче го има това заболяване, вкл. И аз.само на разбирам защо трябва всичко да е публично...това се казва личен живот

За да вдъхне надежда. Както на мен ми подейства!

А от какво го имаш това? От твърде много употреба, с твърде много партньори, с почти никва хигиена. Стига сте мрънкали.

А от какво го имаш това? От твърде много употреба, с твърде много партньори, с почти никва хигиена. Стига сте мрънкали.

А от какво го имаш това? От твърде много употреба, с твърде много партньори, с почти никва хигиена. Стига сте мрънкали.

Невежи. Това са пълни глупости. Имах поликистоза още преди да правя секс.

Ето едно средновековно изказване. Много си зле, същество, ама много.

Никога ме бих си пълнила организма с химии, само и само някой мъж да си направи густото за 15 секунди. Защитата е отговорност и на двата пола!

Хубаво е да се прегледате.

Имай впредвид, че тези противозачатъчни се изписват за лекуване на поликстозата, а не за да си правиш густо...

Едва ли най-важната новина е бременността на Мона, която и да е тя, но така и така ни осведомявате, ще кажа само че ако не беше се обезобразила с тези глупави татуировки можеше и да изглежда добре. Знаете ли колко бременни жени има в момента, далеч по-красиви. Няма нормална жена, която би показала един от най-интимните моменти в живота си на целия свят. Това е редно да се споделя само с половинката, но какво да се прави ... ценности

Девет години безразборен секс. Не е от другото.

Най после е разбрала, че през устата няма как да забременее!!;)) За това сега е щастлива!!!;))

Такава съдба имат много жени. Дано всичко продължи без проблеми за бъдещата майка!

Това е от липса на възпитание в пубертета.

при тебе е от липса на образование

Никога не забравяйте, че лекарите говорят за дадено заболяване предвид статистиката до момента, но ВСЕКИ ЖИВ ОРГАНИЗЪМ РЕАГИРА РАЗЛИЧНО И ИНДИВИДУАЛНО при еднакви условия на болестта. Така че в медицината нищо не е чиста монета. А и има разлика между поликистозни яйчници и поликистозна болест на яйчниците. Едно е състояние и търпи промени.

Няма аболютно никаква разлика между поликистозни яйчници и поликистозна болест на яйчниците.

Колко жени са насочвани към ин витро без да има толкова належаща нужда, това можем само да гадаем. Колко "лечения" са правени без нужда, също можем да гадаем. Слушайте си докторите, но винаги с едно на ум. Вие самите най -добре познавате тялото си и си знаете кое и как за себе си. Като ми кажат че заради възрастта ми ( над 30сет ) няма да забременея лесно ( е стана два пъти от 1ви опит) и като ми кажат, че ми бил висок риска от болно дете само заради възраст над 30сет , нямам думи. Понеже често нямат отговори за някои състояния и говорят на едро и те, по учебници от руски специалисти от 50 те години на миналия век.

следващото го направи на 47

:)

Кефиш мацка!!!

А членоразделно можеш ли да общуваш?

... са я поставили по друг критерии - преценили са че, доста сирене е поела от много и различни мъже, а това пречи на забременяването

Стари некадърници, а не лекари. Всичко кадърно е отдавна извън страната.

Този казал, онзи казал. Нищо такова. Прочетете за поликистозните яйчници и как не е възможно въпросната Мона да има такова заболяване и да изглежда по този начин.

Аз имах такава диагноза -поста по-долу и изглеждам по подобен начин-нямам пъпки, наднормено тегло и видимо окосмяване, нищо не ти разбира домакнската глава. Не се изказвай, като не разбираш.

И аз имаХ същата диагноза, и на мен ми говореха кави ли не неща,за да ме рекетират финансово, но мога да кажа,че след като навърших 26-7 нещата сами си се отрегулираха БЕЗ ДА ПИЯ ЛЕКАРСТВА и в момента нямам кисти и цикълът ми си е много точен. Иначе, няма да забравя един голям "специалист" ми каза в тиийн възрастта ми, че "ще бъда като кола с 3 колела", това ме потресе като изказ, няма да го забравя никога. Важното е, че нищо от предсказанието не се осъществи.:)

Същата диагноза и същата ситуация при дъщеря ми. Бяха готови да я "нагласят" инвитро. Най-неочаквано получихме най-хубавата новина и вече 4 г. се радваме на чудото, отричано години наред от най-видните софийски "спецове".

Уви, и ние сме с такава диагноза ( съпругата ми ) и си осиновихме момченце. А иначе всеки доктор ни обясняваше за инвитро или направо да ни свърже ли с бременна студентка, която била млада и не можела сама да се грижи за детето си ... та, да се сещаме... Да са живо и здрави , въпреки че не сме гледали сериала или пък ги знаем кои са...

Бъди щастлива Мона ❤️

Ти казвам,че ти си убила човек на пътя и случая е потулен. Приятен ден !

Това е поредното доказателство, че медицината е толкова напреднала, че е в самото начало. А лекарите, пардон - "белите престилки", са си едни некадърници зомбирани от изключително грешната методика на обучението им. Повечето от т. нар. "доктори по медицина" са просто едни бездушни търговци, за които пациентите са банкомати за пари. В техните глави няма мисъл, логика и креативност. Освен да се дуят като пуяци (без никакво основание за това) и да предписват за щяло и нещяло лекарствата, за които получават комисионни, те друго не могат. Ако я няма техниката (скенери, видеозони, ехографи, ЯМР, лаборатории за изследване на секрети, кръв, урина и т.н.), тези субекти не стават за нищо - не могат да направят и една читава диагноза, както са го правили МНОГО по-успешно лекарите преди 100-на и повече години. Вече съм на 45 години и досега не съм имал медицински проблем, който да е решен успешно от съвременен лекар - винаги добрият край е бил резултат от използване на алтернативна медицина (билколечение, гладолечение, витаминотерапия, хомеопатия и т.н.). Само една малка, наистина малка част са истинските лекари, които заслужават уважение и могат с чест и достойнство да се считат за ДОКТОРИ ПО НЕДИЦИНА. От тях 90% са хирурзи или зъболекари.

И аз исках да напиша такъв коментар, но няма как да го кажа по-добре.

Съгласен съм с частта за докторите, но не съм съгласен с алтернативното лечение. То е помага евентуално психически - плацебо. Тялото ни се справя със много неща, понякога по бързо понякога по бавно. Но при мен, всичките значими здравословни проблеми са се получили заради доктори. Единственото постижение на медицината са антибиотика и то само при правилна употреба и хирургията.