Певицата Поли Генова, която е в очакване на първото си дете, показа заобленото си коремче на фенове и приятели.

Вижте снимки >>

Поли сподели кадри от вечерта, в която бе официалният концерт на "Българската Коледа". Към снимките, на които Поли позира в Народния театър тя написа:

"Толкова се вълнувам, че споделих с вас, именно на Коледа, премиерата на новата ми песен #Героите и разбира се, най-хубавия ми подарък тази година - малкото чудо, което расте в мен."

Наскоро стана ясно, че Поли се оттегля и от менторството в "Гласът на България", а мястото ѝ ще бъде заето от Михаела Филева. Поли се разписа като ментор в два сезона на риалити формата.

За любимия на Поли не се знае почти нищо, освен че е филипинец. Наскоро тя му честити рождения ден в социалните мрежи с видео, на което обаче двамата са снимани от много далеч. Тогава тя написа Mahal kita, което преведено от филипински означава "Обичам те".

Двамата са заедно вече повече от година, като неотдавна се заговори дори, че са на път и да се разходят до олтара. Въпреки това Генова обясни, че не пази кой знае какъв сантимент към сватбите, като заяви в свое интервю, че церемонията е "просто парти с бяла рокля".