17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЕКИ ден искаме отчет - къде и как показа коремче, как пръдна, какво яде, какъв режим има и т.н. За предпочитане сутрин да идва информацията, че да можем да идем на работа спокойни и доволни.

Па че пее, амъ преспивни песнички. И ние че си одъхнеме, и тя че се радва и че ни забраи.

Дир, някакъв друг начин да формулирате подобно заглавие освен "Едикоя си показа коремче"? Това така се изтърка вече.

Е, тя показваше корем и преди да стане бременна.

след като българите са недостойни да бъдат бащи на БОГОИЗБРАНИТЕ хак и е

Ех Поли..първо честито...а мама и тати доволни ли са от този филипинец,,дано да са

Като покаже и друго, тогава ще гледаме.

Само да не изтървем, ако някой орелефи кюнче!

Толкова ли изглупяха някои хора та се поведоха по акъла на глобалистите за ''расово смесване' Хубава бяла жена да ражда от филипинец.Родовите корени си пазете,бели хора.Може ли такава простотия.Мислех я за по-умно момиче,а то излезе един печален продукт на глобалната машина за промиване на мозъци.Жалко!

И тази ,,се опраши нетрадиционно,,...без бяла рокля.

А кога ще се научи да пее?

Много са лигави тези изрази- показа коремче, изду устнички, етц. Бременна е жената, коремът й расте, какво толкова- трябва да се показваме пред целия свят? Да е жива и здрава да роди, като толкова други жени и това е. Аман от захаросани чалгарии.

Що ми се чини, че няма да я бъде работата с тоя филипинец, май само и е трябвал някой, който да я забремени. Правя аналогия с една друга наша певица, която се превъзнасяше по нейния Ханс, ама беше от ден до пладне. Дано съм лош пророк.

Много съм развълнуван! Сега ако покаже и малко гъзенце ще е истинско щастието.

Т'ва "показа коремче" вярно е върха на жълтата журналистическа простотия. Редакторката - фобия ли имате, или мания, или обикновен дебилизъм?

Селяндури с новини за селяни простаци дай им размножаване, ебане и сране

На извратеняци...що не й се заврете в путката да видите отблизо "новината"...селяндури прости

тук се трият коментари- неудобни за някого....

Само не разбрах роднина ли е на някого или така ви го спускат отгоре....

Радвам се за Поли. Тя е невероятно талантлива певица и жена с характер и стил. Желая й бебето да се роди по живо по здраво. И повече бебета на качествени родители. От това имаме нужда.

Госпожицата е паднала много ниско...По-долу не може да бъде.

А с Ники Кънчев аферата приключи ли?

Ти да не би да си им светил бе льольо.

Ебах ги и двамата. но няма да признаят.

Поли е многозначна личност - много БГ мъже я харесваха и все още я харесват, един от тях й беше сериозен приятел и взе че избяга преди 4-5 години, когато тя участваше във формата "Музикална академия" ?! Не мога да се начудя: американци, европейци и т.н. идват да живеят в България при българските си жени, оставят си комфорта на живота там откъдето са, а нашата особа си намери филипинец и умира от срам да му разкрие физиономията ?! Навярно Поли е симпатичен чепат характер на който не се "връзват" българите :-))

И колко точно американци и европейци са си оставили рахатлъка и са дошли в милата ни рОдина, заради българските красавици? И защо си мислиш, че "особата" Поли е длъжна точно на теб да разкрива физиономията на приятеля си?

А защо си ТИ мислиш, че всички са длъжни да четат и гледат коремчетата на някой ?! Толкова по-интересни теми за коментари има от "особата" Полина Генова. И не пиши продажнико по този начин "рОдина", тя - Родината не ни е виновна за това, че сме леви резби !!!

Комшията и той какъв бирен корем е надул ! Манекен на Каменица е ! Що не пишете и за него ! "Показа коремче "супер дразнещ израз !

Да ви имам новината........... Отидете пред "Майчин дом" и всеки ден някой ще ви показва коремче :)))))))))

Да се роди живо и здраво бебето!

Я? Заприличала е на жена. Ама пък откъде го намери пък този филипинец? :))) Вместо да си хване някой черен надарен левент, тя с малко*ишковец жълтур :)))

Е, който схваща сватбата като парти с бяла рокля просто го е страх от сериозната отговорност на обвързването и в добро и в лошо...