Пред Viesofia.com Ромина даде последното си интервю, преди да замине за Израел. В него тя споделя, че е категорична, че Дарко няма да присъства на раждането на малката. "Има си място за мъжа и то не е над главата на жената в този момент. А и на мен едва ли ще ми е до него. По-скоро жалко, че вечерта няма да има с кого да се почерпи. Въпреки че това е доста неблагодарен момент за майките, но..."

Въпреки че Дарко няма да присъства на раждането, Ромина е убедена, че той ще е от бащите, които не се притесняват да сменят памперси. Мис България 2012 смята, че малката отсега е привързана към татко си. "Тя май много го ревнува още от сега и не го дава на никого. Всеки път като тръгна да го гушкам и получавам страшни шутове в корема" - смее се красавицата.

Двамата с футболиста обмисляли да направят втора сватба след раждането на дъщеря си.

"Искаме да е след като се роди малката, за да може и тя да присъства. Да бъде малка шаферка с бяла рокля и пантофчици. Но аз не се заричам, че ще има. Не знам след 2-3 години какво ще бъде. Просто понякога нещата не се получават точно както ги планираш. Така че, живот и здраве, ако има, ще се разбере."

Ромина кара лека бременност и е качила само 10 кг до момента. "Нямам непреодолимо желание да се храня, но спрях да ям месо, което сигурно не е много полезно, но наистина ме отвращаваше, особено в началото. Имам подозрения, че след като родя, може би ще стана вегетарианка" - споделя тя.

Ромина Тасевска не е суеверна и има план да купи повечето неща за малката си дъщеричка преди раждането. "В крайна сметка после кой ще ги накупи тези неща? Аз обичам сама да си правя всичко и не мога да разчитам на някого. Чувала съм го това и дори са ми казвали "спокойно, когато влезеш в болницата, все някой ще има, който да купи каквото трябва и ти е необходимо", но аз не си ли свърша всичко, не се чувствам изобщо спокойна. Дори и на майка ми, която е естет човек, с вкус, не бих й се доверила. Искам сама да се погрижа и сигурно и затова ми е такава лудница напоследък.

Мис България показа първите обувчици, които е взела за дъщеричката си.

Вижте снимки >>