Бритни Спиърс заяви, че "никога няма да се върне в музикалната индустрия". Тази категоричност е повлияна от зародилите се наскоро слухове, че певицата има намерения да се завърне в студиото.

В Инстаграм звездата изрази мнение, че новите песни, които се правят днес, са "боклук" и не би си причинила да прави отново музика. "Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум... Никога няма да се върна в музикалната индустрия!"

Според ВВС, някои издания били предположили, че Джулия Майкълс и Чарли ХСХ са били привлечени като сътрудници в нов проект на Спиърс. Но тя обясни, че пише музика само за забавление и че през последните две години е написала повече от 20 песни за други хора. "Честно казано ми харесва по този начин", заяви още Бритни.

Припомняме, че през август 2022 г. Спиърс издаде първия си музикален проект откакто бе освободена от опеката на баща си, който контролираше почти всеки аспект от живота ѝ. Макар че е категорична с решението си, феновете настояха под публикацията да преосмисли решението си. През 2021-ва тя намекна, че има вариант никога да не се потопи отново в бранша, но не беше категорична, както е сега.