"Няма никакво правосъдие за мен", казва Бритни Спиърс, като обвинява баща си Джейми, че се опитвал да я убие, и казва, че се надява "той да гори в ада", докато размишлява върху това, че не е имала "никакви права" по време на опекунството, пише в. "Дейли Мейл".

40-годишната певица, носителка на "Грами", постна редица публикации в Twitter, където има 56 млн. последователи. Носителката на "Грами" многократно споменава за настойничеството, под което е живяла.

Изпълнителката на ...Baby One More Time се позова на поредица от ядрено-магнитни резонанси, които е трябвало да премине, преди да бъде настанена в лечебно заведение в първите година на опеката от страна на баща си. Тя заяви, че е била подложена на жестоки условия. Наистина имах чувството, че баща ми се опитва да ме убие - казва Спиърс.

"Нищо от това нямаше смисъл - изолацията, медицинските сестри, епруветките с кръв, постоянната комуникация. Нищо от това не беше вярно - бях добре", пише тя.

Певицата нарече 13-годишното попечителство "скрито и манипулативно насилие" и също така обвини Джейми Спиърс, че се е опитал да я убие: "И заключението: най-трудното е да осъзнаеш, че те (родителите) са просто зли и наистина имах чувството, че баща ми се е опитвал да ме убие. Надявам се да гори в ада", пише тя.