Бритни Спиърс за баща си: Да гори в ада

Звездата за пореден път се възмущава от годините под опека на родителя си и споделя, че мислела, че иска да я убие

Обратно в новината

Коментари - Бритни Спиърс за баща си: Да гори в ада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това пък да си "загрижен" родител и да си присвояваш финансите на успешното ти дете е много хубаво. Години наред й се казва и нарежда какво и как да го прави, за да има финансова изгода баща й.

Повечето от коментиращите тук изпъкват само с простотия,невежество и комплекси! Абе,високомерни,нагли гамени! Малко поучете , прочетете, образовайте се! Що за родител трябва да си,за да живееш на гърба на детето си и да му взимаш парите, що за родител (спомената беше Мегън Маркъл) ще плюе по детето си,ще пише писма до медиите,за да плюе по детето си.... Споменат бе и Кърт Кобейн и др. Да бяхте казали и какво детство е имал Кърт Кобейн, изоставен от майка си,пребиваван многократно.... Някои родители така третират децата си- побои,насилие, педофилия, третират ги като роби да обслужват родителите си.... Това,което може да ти причини родител и най- големият ти враг не би ти го причинил.... Липсата на любов от страна на родителя е основна причина за зараждащи се проблеми в детската психика. Изключителна важна роля за оформянето на психиката имат травмите в детството.....

Трудно е...аз също имам ментални проблеми,но родителите и семейството може да са супер токсични и да те използват и засилват менталните проблеми. А да не признават лично пространство и граници и да те командват на 30 + е АД.

Общото между всички, които демонизират родителите си е, че са дълбоко психоболни, това е първопричината - болестта. Самата болест води до отвратително възприемане и отношение към родители. И самото драматично отношение допълнително задълбочава болестта. Същевременно родителите в началото не разбират че отрокът е болен и му приписват неблагодарност и арогантност, а това им пречи да проявяват любов. Така се получава, че на лудия му се сбъдват страховете, че родителя му е враг. Трагедия отвсякъде, не пожелавам и на никого. Наш пример - Емили Тротинетката, напълно сбъркано същество, което е уморило преждевременно родителите си от тревоги и радостно заявява - добре че пукнаха.

Кери ме колкото Бритни. Мацето съвсем е скъсало синджира. Изглежда болна за съжаление.

Чуя ли някоя госпожица да плюе по баща си и да не уважава родителите си - пропускам я. Това е голям сигнал че е пълен боклук и всеки уважаващ себе си мъж не трябва да инвестира време и внимание във въпросната. Просто подминаваш и отиваш на следващата

И не просто боклук, а болна. За жалост.

Мда Умните хора проучват преди да инвестират в каквото и да е!

Аз пък чуя ли такъв комплексирани мъж като теб бягам надалеч. Нямаш представа през какво мина Бритни Спиърс, благодарение на тъпите си родители има и ментални проблеми сега. С такива родители врагове не ти трябват.

МЕЧТАТА НА:ОРКИТЕ-ЛИХВАРИ!!! В ТОВА ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ-ВСИЧКИ ХОРА! ТОВА СА ИМ-“ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ”!!! НАРКОМАНИЗИРАНИ-ПРИМАТИ,БЕЗ:ПОЛ,РАСА,НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ,СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ,ЧОВЕКОЛЮБИЕ…!!! НЕ-МЕРСИ! ДАНО ПУТИН УСПЕЕ,ДА-“РАЗДЖУРКА”-САТАНИСТИТЕ!!!

Гл.у.па.к, той путин какъв е бе, см.о.т.ан. Ти сляп ли си?!

СТРАХОТНО,ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ:ЛИБЕРАСТИЯТА,”ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ”! НАРКОМАНИЯ,БЕЗБОЖИЕ,ЗЛОБА…! ГОРКИЯТ ЧОВЕК,СЪС СИГУРНОСТ Е ИСКАЛ ДА ПОМОГНЕ НА ТОВА-БЕЗДАРНО,НАРКОМАНИЗИРАНО-ЧУЧЕЛО!!!

така е, искал да я оттърве от парите и, да не и пречат.

Ай че работа! Та забрави защо имаше попечител. Друсаше се като дзвер. Сега баща и виновен .

Бритни, не си ти тази, която да определяш кой къде ще иде. Остави това на свети Петър, а ти си гледай живота. Виж какво, момиче, тежестта на това, на което си била подложена често смазва хората! Благодари се, че си жива. Кърт Кобейн, солиста на Слипнот(човека остави шест деца), Авичи, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Елвис Пресли ... да продължавам ли?!? И защо баща ти? Защо не съдиш държавата, която му е отсъдила попечителството?!? Гледай си живота, радвай му се, прави си деца и им се радвай и далеч от дрогата, маце!

Мда... Ако ситуацията се беше развила по друг начин сега щеше да обвинява баща си, че не и е помогнал навреме...

От самото начало имаше съмнения, че Бритни е напълно комерсиален продукт, явно е било така и нещата са излезли извън контрол. Жалко, не я харесвам, но можеше да постигне незавимост и много повече.

Тази е пълен деградат вече

като тебе

Идиот

Направо си е престъпник. Може ли да не и дава да си купува дрога? Затова ли са го назначили за опекун?

Що за закони, някой легално да разполага с парите на друг, който сам си ги е изкарал.

Между другото, тя е от единиците известни личности от шоубизнеса, осмелила си да каже, че харесва Тръмп.

Говори това за Тръмп? Психично болните го харесват. Трябва да е поласкан, вероятно?

То сред тези среди има ли нормален? 99.9% от тях са за демократите.

ако баща ти не ти беше взел парите сега щеше да си при еми уайнхаус и при много подобни, трябва да си му благодарна че си жива в момента

четох интервю на родителите на еми уайнхаус как съжалявали че не са и контролирали финансите но сега няма връщане назад

вместо да четеш сериозна литература ти четеш жълта преса браво

Пример за семейство от глобалистки вид. Масоните добре си вършат работата.

Есента се обострят психичните разстройства. Тая беше отказала да си пие лекарствата и беше обвинила баща си, че е луда.

есента се обострят оптимистичните усещания

И позволявам да ми седне на лицето разкрачена

Вълнуващо

Тук коментиращите явно са добри приятели със Бритни Спиърс...хаха.. Всичко знаят за нея,съветват,поучават,съдят..

Изпращяла куха лейка. Ако си мисли, че е достатъчно да си русокоха девойка средна хубост със среден талант, че да спечелиш милиони от музика, значи хабер си няма от света. Най-вероятно бащатко й има много повече общо с успеха й, отколкото тя самата.

Тая има повече пари от Путин бе

Посочи ли ме като враг на народа? А бритнито да си пази паричките, че пак ще ходи в лудница. Ще й трябват за най-новите хапове.

Може да е изтрешяла вече, но това си е мотив да бъде отстранена и попечителите да разполагат с финансите й. Не забравяйте за Маколи Кълкин от Сам в Къщи. Родителите му го изтезават години наред, взимат му абсолютно всичко и го докарват до наркомания и тотално пропадане. Не си мислете, че в Холивуд е цветя и рози. Всъщност да виреят едни от най-гнуснуте типове, които може да си представите.

И като се замислиш колко психопати се размножават и обикновено интензивно и безразсъдно, именно защото са психопати. В едно интервю Брат Пит говори за педофилията в Холивуд и че родителите на потърпевшите деца много добре знаят за какво става дума, но за пари и слава са готови на всичко. И тука си имаме такива - Сузанита и др. Това са деца употребени и захвърлени.

Една много объркана жена... Доказа, че не може да се владее и да контролира постъпките си. Постоянно пуска снимки гола, и децата, и родителите и се срамуват от глупостите, които прави

Тая я снимаха как прави фелацио на един балкон, после се острига нула номер. Сега се снима гола постоянно. Предполагам тоя, когато поиска развод, заради парите ѝ ще се самоубие, може да ѝ направи дета, ако злоупотребата с наркотици, алкохол и медикаменти позволят и да взима издръжка дори. Може би преди това ще оцени, от какво се е опитвал, да я спаси.

Бритни направи много грешки, но имаше пари, а безочливите и родители искаха да живеят на нейн гръб,и продължават да искат. Не мога да си представя родители, които държат в плен на парите собствената си дъщеря!

Даааа, то и на заврения рижлю жена му имаше проблем с баща си-изглежда че където има много пари известност, така става.

Ша та скъсъм Бритни ли си м ритни ли си

Дали я е изплющял