19-годишният запален фотограф Буклин Бекъм, който премина успешно първата си година в Parsons School of Design, се оказа от конвенционалното образование.

Вижте снимки на Бруклин >>

Причината - ще чиракува при уважаван британски фотограф, чието име не се споменава, и ще може да се върне вкъщи при майка си и баща си - Дейвид и Виктория, и при по-малките си братя и сестра - Ромео, Круз и Харпър, пише "Монитор".

Приближен до тийнейджъра сподели пред Sunday Mirror: "Той наистина не се чувства добре далеч от вкъщи, много е самотен в университета. Обожава семейството си и възможността да се върне при тях и с това да снима с известен фотограф го убеди."

Въпреки че Виктория Бекъм изглежда супер амбициозна майка, явно любовта й към първородния син е по-голяма и учудващо тя  се радвала на решението му. Тя дори споделила с приятели, че не си е и представяла, че Бруклин ще ѝ липсва чак толкова много.

За близостта между членовете на клана Бекъм свидетелства и един от последните жестове на най-големия син в семейството. През май той посети изненадващо баща  си, за да празнуват заедно 43-я му рожден ден. Във видео, публикувано в Инстаграм Бруклин се приближава към легендарния футболист в гръб и го изненадва, а Дейвид реагира с думите: "Какво правиш тук?" По-късно главата на семейството сподели видеото в собствения си профил с текст: "Най-добрата изненада за рождения ми ден. Моето голямо момче се прибра у дома".