Съвсем скоро стана ясно, че Бруклин Бекъм, който през последната година често сменя приятелките си, е покорил сърцето на сексапилната актриса Никола Пелц.

Вижте снимки >>

Двамата демонстрират близост на партита и техни приятели твърдят, че Бруклин вече се е запознал със семейството на Никола. Пелц е четвъртата жена, с която синът на Бекъм излиза за последните няколко месеца. През лятото 20-годишният Бруклин се раздели в приятелката си - моделката Хана Крос. За кратко имаше връзка с актрисата Натали Ганцхорн, а после и с актрисата Фийби Торанс, която удивително прилича на майката на Бруклин - Виктория.

Фийби Торанс

Снимка: Instagram

Младият Бекъм много желае да бъде фотограф, но за да стане това, трябва да наблегне на фотографията, а не на постоянната смяна на момичета, пише списание People. Иначе рискува да остане известен само като "похотливия" син на Дейвид и Пош Спайс.

Новата половинка на Бруклин - Никола Пелц, става известна с ролята си във филма на "Marvel" - "Трансформърс: Ера на изтребление". Преди време тя се срещаше с Ануар Хадид - брат на моделите Бела и Джиджи Хадид.