За холивудския актьор Брус Уилис има специална категория на антинаградите "Златна малинка". Тя е наречена "Най-лошото представяне на Брус Уилис във филм от 2021 г." и са изброени осем заглавия с негово участие. Това се съобщава на сайта "Razzies".

Организаторите на "Златната малинка" смятат за неуспешни всички филми, в които Уилис участва през 2021 г., и се заеха със задачата да изберат най-лошия от тях. Списъкът включва лентите "American Siege," "Apex," "Cosmic Sin," "Deadlock," "Fortress," "Out of Death," "Survive the Game" and "Midnight in the Switchgrass". 

Очаква се церемонията на 42-рите награди да бъде на 27 март. 

Категорията за най-лош филм на годината включва "Diana the Musical" на Netflix, научнофантастичния екшън филм "Infinity", криминалния трилър "Karen", семейната комедия "Space Jam: The Next Generation" и детективската история "The Woman in the Window".

Леброн Джеймс и Марк Уолбърг ще се борят за титлата най-лош актьор, а Ейми Адамс и Меган Фокс бяха сред номинираните за най-неуспешна актриса. Сред имената за най-кофти представил се актьор в поддържаща роля са Бен Афлек, Мел Гибсън, Джаред Лето. 

"Надяваме се Джаред Лето да получи номинация за "Оскар", само за да може да стане четвъртият човек, номиниран както за Малинка, така и за "Оскар" за един и същ филм!", пишат киномани.