Почивката, която временно си взе популярната южнокорейска кей-поп група BTS, ще приключи през 2025 г., съобщи сайтът Music News.

Миналото лято членовете ѝ Ар Ем, Шуга, Джин, Джей-Хоуп, Ви, Джимин и Чонгкук оповестиха, че за известно време преустановяват съвместната си дейност. Освен че се фокусираха върху самостоятелни проекти, някои от момчетата трябваше да отбият задължителната си военна служба.

Бандата ще се събере отново, но феновете трябва да почакат още малко, съдейки по изказване на един от членовете ѝ.

Визирайки свой разговор с Шуга, на когото предстои да влезе в казармата, Ар Ем казва, че двамата са обсъждали големия брой почитатели по света, които очакват седмината отново да пеят заедно.

Той допълва, че докато работи по соловия си проект, гледа на паузата в съвместната им дейност като на ваканция, предава БТА.

"Това е един вид ваканция, която ние, BTS и нашите фенове, трябваше да вземем, за да се завърнем успешно като едно цяло. Вярвам, че всички наши самостоятелни дейности са важни пътувания, които трябва да осъществим, за да се завърнем безопасно у дома. Ние отново ще бъдем заедно. И това ще стане през 2025 г.", казва изпълнителят.

Снимка: Getty Images